NADICA ADEMOV OBJAVILA LEPE VESTI! Pljušte čestitke sa svih strana, nakon promocije nove pesme, u domu pevačice NEIZMERNA SREĆA
Foto: Printscreen

NADICA ADEMOV OBJAVILA LEPE VESTI! Pljušte čestitke sa svih strana, nakon promocije nove pesme, u domu pevačice NEIZMERNA SREĆA

Stars -

Nadica Ademov pre samo nekoliko dana se vratila ja muzičku scenu i promovisala novu pesmu koja je odmah ukrala simpatije publike, a sada je objavila i lepe vesti.

Nadica Ademov
foto: Kurir

Naime, pevačica je na svom Instagram profilu podelila fotografije svoje mezimice i obavestila javnost da je njena Melina napunila šest meseci.

Nadica Ademov
foto: Printskrin/Instagram

Poseban stajling i mnoštvo srca bilo je oko vesele devojčice koja je sa osmehom pozirala mami i napravila čarobnu uspomenu.

Nadica Ademov
foto: Petar Aleksić, Instagram

Podsetimo, Nadica je govorila o majčinstvu i otkrila kakva je Melina beba.

- Moram da kažem da sam se super snašla, s obzirom da mi je prvo dete i da nemam nekog iskustva. Sada sam super, na početku je bilo malo teško, što je i normalno, bila je jako mala. Sluša me, stvarno je mirna beba, za poželeti. Javi se samo kada je gladna i kada hoće da spava – ispričala je u razgovoru za Grand, a zatim otkrila kako njena ćerka reaguje na muziku:

- To je prosto neverovatno, ona tačno zna kada neko drugi peva, tada ne obraća puno pažnju. Ali kada krenu pesme „Šapat vetrova“ i „Zid plača“, to sam i kačila na Instagram, ona ne trepće. Prepoznaje glas, pa se malo zbuni kada me vidi na televiziji, a ja je držim. Shvati će narvano kada poraste, pa će da vidi čime se mama bavi.

Bonus video:

02:41

Nadica Ademov po izlasku iz porodilišta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track