KEBA RAZVEZAO JEZIK O SEVERINI, MILANU I IGORU! Progovorio o NJIHOVOJ SVAĐI zbog BIVŠE SNAJE, pa sve iznenadio OVIM PRIZNANJEM
Foto: Kurir Televizija, Damir Dervišagić, Zorana Jevtić, Ana Paunković

Ovo je njegova STRANA PRIČE

KEBA RAZVEZAO JEZIK O SEVERINI, MILANU I IGORU! Progovorio o NJIHOVOJ SVAĐI zbog BIVŠE SNAJE, pa sve iznenadio OVIM PRIZNANJEM

Stars -

Vest da su se Severinini bivši muževi Milan Popović i Igor Kojić pomirili, mesecima izaziva veliku pažnju javnosti, a Dragan Koji Keba je nakon duže medijske ćutnje rešio da ispriča svoju stranu priče.

Dragan Kojić Keba stavio je tačku na priče da je njegov sin Igor bio u svađi sa Milanom Popovićem zbog Severine Vučković. Pevač je istakao da njih dvoje nikad nisu bili u lošim odnosima.

Dragan Kojić Keba
foto: Nemanja Nikolić

- Ne sećam se da su ikada bili u svađi pa da bi se mirili. Moj Igor i Milan su u svojim intervjuima sve objasnili, svaka moja reč je suvišna tu - rekao je Keba za TV Prva.

Keba ne krije svoju ljubav prema unuku, a kako ističe ponovo bi voleo da postane deda.

- Daće Bog da će mi se ostvariti želja da ću postati deda. Ne mislim da će ljubav biti drugačija nego što je bila prema Aleksandru, on je u mom srcu zauvek. Ne postoji taj merač koji bi mogao da izmeru moju ljubav prema njemu - kaže Keba.

Severina, Igor Kojić, Milan Popović
foto: Ana Paunković, Nemanja Nikolić, Zorana Jevtić

Za kraj se dotakao odnosa sa bivšom snajkom Severinom, a on je otkrio da između njih nema ni malo zle krvi, kao i da mu je ostalo lepo sećanje.

- Rekla kazala me ne zanima. Imam mnogo više lepih uspomena na nju nego loših, tu stavljam tačku na tu priču - rekao je Keba za TV Prva.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track