S*KS MOGU DA OPROSTIM, ALI OVO NIKAKO! Jovana Jeremić nikad BRUTALNIJA o prevari i kako je muvaju mlađi, a pomenula Pikea i Šakiru
Foto: EPA-EFEGuillaume Horcajuelo, EPA-EFEQuique Garcia, Zorana Jevtić

jasna

S*KS MOGU DA OPROSTIM, ALI OVO NIKAKO! Jovana Jeremić nikad BRUTALNIJA o prevari i kako je muvaju mlađi, a pomenula Pikea i Šakiru

Stars -

Voditeljka Jovana Jeremić je pokrenula temu prevare u svojoj emisiji i tozbog svetskog skandala koji je izbio u braku pevačice Šakire i fudbalera Đerarda Pikea.

Naime, cela priča traje od juna prošle godine kada je kao bomba odjeknula vest da se poznati par rastaje posle 12 godina braka. U mesecima koji su nastupili, gomila prljavog veša je bačena, a poslednja priča je vezana za teglu marmelade od jagode jer je Šakira navodno tako otkrila da je partbner vara.

Jovana Jeremić
foto: Zorana Jevtić, Nemanja Nikolić

Jovana Jeremić je jasno istakla da postoji razlika između prevare i varanja, što je i svojim gostima objasnila, a navela je i da smatra da mlađi muškarci "bolje vole" od starijih.

Jovana Jeremić
foto: Kurir/D.P.

- Ja sam živela u zabludi, znaš kako vole klinci?! Mislim na mlađe, živela sam u zabludi. Opseda te 24 sata, to je pažnja. Klinci '94 mi se udvaraju, ima i mlađih - kaže Jovana Jeremić, koja ističe da nije svetica i da je prošla i uloge koje nisu za pohvalu.

JOVANA JEREMIC
foto: Printscreen Paparaco Lov

Govoreći o krahu braka Šakira i Pikea, Jovana se osvrnula na svoju filozofiju o varanju i prevarama.

Šakira
foto: AP

- Prevara je kada ti se omakne, a varanje je kada to traje ciklično. Nije je k*esnuo jednom i ide dalje, bože moj, neće brak da se raspadne zbog ku*ve, ali on je nju varao dve godine. Seks mogu da oprostim, ali emociju nikad - rekla je Jeremićeva.

(Kurir.rs/Blic)

Bonus video:

00:54

Jovana Jeremić dobila Svarovski ranac

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track