SANJI KUŽET USRED EMISIJE JAVILI DA JOJ JE SIN IMAO OZBILJAN POTRES MOZGA: Morala sam da se smejem dok sam proživljavala AGONIJU
Foto: ATA Images

STRESNE SITUACIJE

SANJI KUŽET USRED EMISIJE JAVILI DA JOJ JE SIN IMAO OZBILJAN POTRES MOZGA: Morala sam da se smejem dok sam proživljavala AGONIJU

Stars -

Sanja Kužet i njen kolega Voja Nedeljković prisetili su se jedne neprijatne situacije, kada su voditeljki usred emisije javili da joj je sin imao potres mozga.

Iako je bila u neznanju kako je njen sin, voditeljka je morala da se smeška, kako bi emisija neometano tekla i niko ne bi primetio agoniju koju proživljava.

Sanja Kužet
foto: Printscreen/Zvezde Granda

- Imali smo situaciju da je Sanjin stariji sin pao i polomio glavu. U tom trenutku smo snimali emisiju, a Sanju je zvala majka i rekla joj šta se desilo. Zvao sam moju suprugu, koja je u medicini i zna lekare, pa su oni dalje zvali Sanju, sve se to dešavalo tokom snimanja. Upravo u tom trenutku, Sanja je izlazila na scenu - prisetio se Voja u emisiji "Grand Specijal", a Sanja je naglasila da je to samo jedna od teških situacija koju je podnela.

Sanja Kužet
foto: Printscreen/Zvezde Granda

- Imao je u tom trenutku ozbiljan potres mozga. To je bila samo jedna od situacija, ali kada gledate emisiju, nemate pojma šta se desilo. To je jedna od stvari koje prosto moramo da sakrijemo. Tokom snimanja svih ovih godina izgubili smo mnoge drage ljude, imali smo ozbiljne lične gubitke - objasnila je voditeljka i dodala da je bilo mnogo trenutaka kada su bili emotivno rastrojeni, ali su i dalje morali da se smeju, kao i da "šou mora da ide dalje".

Sanja Kužet je inače u braku sa Nemanjom Živojinovićem, sa kojim ima sina Strahinju, a pre braka sa Nemanjom, bila u zajednici sa Zoranom Piperom, sa kojim ima sina Andriju.

(Kurir.rs/ Mondo)

Bonus video:

02:45

DOLAZE SVE MLAĐE I MLAĐE TAKMIČARKE, A JA SAM SVE STARIJA! Sanja Kužet zablistala na finalu ZG, a evo šta o svom izgledu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track