PLANIRALI VENČANJE OD 500 ZVANICA, PA SE PREDOMISLILI: Hana i Petar Grašo krste ćerku na OVAJ važan datum, a od NJEGA ne odustaju
Foto: Nemanja Nikolić

PLANIRALI VENČANJE OD 500 ZVANICA, PA SE PREDOMISLILI: Hana i Petar Grašo krste ćerku na OVAJ važan datum, a od NJEGA ne odustaju

Stars -

Hana Huljić Grašo (32) i Petar Grašo (46) roditelji devojčice Albe postali su sredinom maja. I dok se nagađalo kako će prošlu jesen, nakon što se Hana oporavi od porođaja, naopraviti mega proslavu venčanja sa oko 500 zvanica, od toga ipak nije bilo ništa.

Međutim, kako sada prišu hrvatski mediji, porodice Huljić i Grašo uskoro ipak prave slavlje, iako znatno skromnija.

Hana i Grašo navodno će krstiti ćerku Albu 19. februara u Splitu. Upravo na taj datum prošle godine, Hana i Grašo razmenili su zavete u crkvi Svetog Dominika u Splitu. Nagađa se kako će Hani haljinu za krštenje dizajnirati splitski modni dizajner Arileo, koji joj je kreirao i venčanicu u stilu pedesetih.

Osim toga, Arileo je Hani radio i haljinu za maturalnu veče, a kreirao je i haljinu za Vjekoslavu Huljić za svadbu. Nagađa se i da će proslava krštenja opet biti u Grašinom bivšem restoranuu, u kojem su slavili i svadbu u februaru prošle godine.

Petar Grašo, Hana Huljić
foto: Nemanja Nikolić

Ime Alba potiče od latinske reči 'albus', što znači 'bela' ili 'svetlo'. Ime je često među devojčicama u Španiji i Italiji, a prevodi se kao 'zora' pa simbolizuje obnovu snage, želju za inovacijama. U hebrejskoj kulturi pak ime nose isključivo dečaci.

Tonči Huljić otkrio je ranije da je devojčica dobila ime po svom dedi Zoranu, ocu Petra Graše, inače bivšem košarkašu i poznatom splitskom ugostitelju.

- Petar i Hana unapred su se dogovorili da će, ako bude devojčica biti Alba jer je njegov tata Zoran, a da je bio dečak zvao bi se Tonči, po njegovu dedi i meni - rekao je ranije popularni hitmaker.

kurir.rs/24sata.hr

Bonus video:

18:15

PETAR GRAŠO ZA KURIR TV: Otkrio detalje romantičnog venčanja sa Hanom NIJE BILO KAKO SMO PLANIRALI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track