ISPLIVALA FOTOGRAFIJA NIKOLE ROKVIĆA I BOJANE! Srećna porodica na okupu, stižu pohvale sa svih strana, da se NAJEŽIŠ! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

PRELEPO

ISPLIVALA FOTOGRAFIJA NIKOLE ROKVIĆA I BOJANE! Srećna porodica na okupu, stižu pohvale sa svih strana, da se NAJEŽIŠ! (FOTO)

Stars -

Supruga Nikole Rokvića, Bojana Barović, nedavno se porodila i na svet donela ćerku kojoj su dali ime Angelina.

Bojana Barović
foto: printscreen instagram

Bojana i Nikola imaju već sina Simeona i ćerku Leonu, a sada su ponosni roditelji objavili njihovu zajedničku fotografiju.

Nikola Rokvić
foto: Instagram

"U punom sastavu", napisali su Bojana i Nikola, a na fotografiji su pozirali sa decom i nema sumnje da su presrećni što su postali bogatiji za još jednog člana.

"Jedna zdrava i bogata porodica", "prelepi ste, svaka čast", "predivni ste, iskrene čestitke", nizali su se komentari ispod objave.

Bojana Barović, Nikola Rokvić
foto: Nemanja Nikolić

Inače, Anagelina je žensko ime nastalo je od imena Anđela. Izvorno je grčkog porekla. Nastalo prema grčkoj riječi "αγγελος" što znači anđeo. Ime predstavlja anđela, glasnika.

- To je najveća radost i najveća sreća koju čovek može da spozna. Mislim da, od kad sam dobio prvo dete, shvatio sam da sve ostalo može, a i ne mora da bude. Ovo je nešto što je primarno, što je istinska vrednost. Jednostavno ta ljubav bez ikakvih kompromisa, bez ikakvih traženja, jednostvano porodica je uvek temelj svega - pričao je Nikola.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

00:23

Nikola Rokvić emotivnim video čestitao bratu rođendan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track