OVAKO JE SEKA ALEKSIĆ ODGOVORILA NA PROZIVKE JOVANE JEREMIĆ! Pevačica pred kamerama otkrila: Ne dozvoljavam da me neko ponižava
Foto: Damir Dervišagić, printscreen, Kurir

KURIR TV

OVAKO JE SEKA ALEKSIĆ ODGOVORILA NA PROZIVKE JOVANE JEREMIĆ! Pevačica pred kamerama otkrila: Ne dozvoljavam da me neko ponižava

Stars -

Folk zvezda Seka Aleksić radi punom parom, sprema pesme, album ali i koncert u Užicu za dan žena.

S druge strane, na konferenciji za medije, između ostalog, oplela je po Zvezdama Granda, Jovanu Jeremić je stavila na "ignore", Breskvicu je pohvalila, a otkrila je i kako je proteklo pomirenje sa Jelenom Karleušom.

Kratko je komentarisala da se čula sa Karleušom nakon pomirenja, ali nije htela da detaljiše. Prozivke Jovane Jeremić nije ni htela da komentariše.

Jovana Jeremić
foto: Damir Dervišagić

Doduše, imala je reči hvale za Breskvicu.

- Breskiva ima takav potencijal da to nije normalno. Ona je sjajna, talentovana, mlada, zgodna i smatram da će napraviti nešto veliko od karijere.

03:04

SEKA ALEKSIĆ POTPUNO PONIZILA JOVANU JEREMIĆ! Potom oplela po Zvezdama Granda: OVO IM ZAMERA!

Nakon toga, otkrila je zbog čega ne bi bila žiriju u Zvezdama Granda.

- Ne bih bila u žiriju jer je meni to dosadno. Ko sam ja da nekoga ocenjujem, svako bi trebalo da se bori za svoju karijeru. Takođe, ne bih mogla nikoga da vređam, a drugo ne bih dozvolila ni mene neko da vređa.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track