ERA OJDANIĆ ŠOKIRAO: JA SAM STVORIO TAMARU MILUTINOVIĆ! Ona mi OVO nudi stalno, ali VIŠE TO NE PRIHVATAM! (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

kurir tv

ERA OJDANIĆ ŠOKIRAO: JA SAM STVORIO TAMARU MILUTINOVIĆ! Ona mi OVO nudi stalno, ali VIŠE TO NE PRIHVATAM! (VIDEO)

Stars -

Pevačica Tamara Milutnović, kratko se za Kurir televiziju prisetila svog učestvovanja u Zvezdama Granda, kada je dobila gorak komentar od Bosanca.

Era Ojdanić tvrdi da je prvi spazio pevačicu, koja je već neko vreme ozbiljno ime na estradi. Čak je i Bosanac, zadivljen njenom karijerom, rekao da je možda pogrešio pri svom stavu.

Tamara Milutinović
foto: Printscreen/Instagram

- Ja sam joj prvi dao mikrofon u ruke. Na Mašinskom fakultetu bio je neki maskenbal i ja kažem Tamari da pođe sa mnom i mojim orkerstrom. Na kraju sam joj dao mikforon, a atmosfera do bola, pevali smo plavog slona. Tu je Tamara pokazala talenat, a ja sam joj rekao da će postati velika zvezda - rekao je Ojdanić.

Nakon toga, otkrio je da nikada ne bi seo u kola sa Tamarom:

- Želim joj sreću u svemu, a samo ne želim sa njom da se vozim. Ako negde hoće da vas poveze, ne prihvatajte! Ona ispod 180-200 na sat ne vozi, a to je povukla na tatu.

01:15

ERA OJDANIĆ ŠOKIRAO: JA SAM STVORIO TAMARU MILUTINOVIĆ! Ona mi OVO nudi stalno, ali VIŠE TO NE PRIHVATAM!

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track