I TO SMO DOŽIVELI! JK iskopirala Staniju, starleta i pevačica u istom STAJLINGU, tihi RAT u toku
Foto: Nemanja Nikolić, Instagram

Slatke male

I TO SMO DOŽIVELI! JK iskopirala Staniju, starleta i pevačica u istom STAJLINGU, tihi RAT u toku

Stars -

Stanija Dobrojević i Jelena Karleuša po svemu sudeći vode tihi rat! Starleta je najpre pohvalila pevačicinog supruga Duška Tošića, nakon čega ju je mala od skandala blokirala na Instagramu, a sada vode modnu borbu.

Stanija Dobrojević, Jelena Karleuša
foto: Instagram

Doduše, ne njih dve lično, već to čine njihovi fanovi na društvenim mrežama. Radi se o tome da je Dobrojevićeva ponela odevnu kombinaciju sedam dana pre Karleuše. U pitanju je srebrni komplet, tačnije pantalone i top, koje su obe iskombinovale sa crnim naočarima. Njihovi pratioci su naznačili da je Stanija taj modni komad obukla 9, a JK 16. januara.

Stanija Dobrojević, Jelena Karleuša
foto: Instagram

I to ništa ne bi bilo čudno da su njih dve u dobrom odnosu jer se na javnoj sceni dešava da kopiraju jedni druge. Iako je često bila na meti kritika da kopira svoje koleginice, JK je svojevremeno na svom Tviter profilu objavila malu poruku za njih: - Apropo svih mojih kopija među pevačicama, imam da izjavim samo jedno - jako su loše kopije - napisala je tada pevačica.

Stanija je doskoro pomno pratila sve što ima veze s Jeleninim životom i radom na Instagramu, gde joj je ona udarila veto.

Ona je, podsetimo, u emisiji "Ami Dži šou" na direktno pitanje voditelja koji je najzgodniji fudbaler iz Srbije kao iz topa rekla da je to Tošić.

Stanija Dobrojević, Duško Tošić
foto: Ana Paunković, Nemanja Nikolić

- Jao, bože, zašto me to svi pitaju? Uvek me tako pitaju. Pominjala sam od Sofije Milošević, ali evo da ne bude to, neka bude Duško Tošić - rekla je ona.

Da ima ukusa, to nije sporno, ali je zbog te izjave dobila blok od muzičke zvezde.

štampano izdanje
foto: Kurir

Lj. S.

01:31:06

SCENIRANJE 29.01.2023. MOKA SLAVNIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track