TUČE PRETNJE I SAMOPOVREĐIVANJA! Ovi učesnici Zadruge su sebe povređivali iz NEMOĆI, SRAMOTE, OČAJA! ZABRINULI SVE!
Foto: Ana Paunković, Nenad Kostić, Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić, ATAImages, Printscreen

samopovređivanja

TUČE PRETNJE I SAMOPOVREĐIVANJA! Ovi učesnici Zadruge su sebe povređivali iz NEMOĆI, SRAMOTE, OČAJA! ZABRINULI SVE!

Stars -

U rijalitiju " Zadruga" tenzija iz sezone u sezone je sve jača a učesnici sve lakše pucaju pod pritiskom. Gotovo svake sezone se dešavaju tuče pretnje uvrede na razne načine krađe ali i samopovređivanja. U normalnom svetu do samopovređivanja može doći iz više razloga, ali u rijalitiju gde je konstantno mnogo tenzija svađi i rasprava učesnici to uglavnom rade iz nemoći, sramote, očaja. Podsetimo se na učesnike koji su sebe povređivali:

Sloba Radanović

Pevač je bio učesnik prve sezone rijalitija Zadruga, ušao kao čovek koji je u braku međutim vrlo brzo je prevario svoju ženu sa Lunom Đogani, nakon čega je i njegova supruga ušla u rijaliti i onda su krenuli problemi svađe lomljave i samopovređivanja. Slobin i Lunin odnos bio je idealan sve dok nije ušla Kija i pomrsila sve konce kao prevarena žena. Radovanović je na sve načine pokušavao da uspe da uskladi odnos sa ljubavnicom i ženom, ali je to svakim danom sve bilo teže. U jednoj od rasprava sa Đoganijevom u naletu ljubomore, i pod dejstvom alkohola Sloba je iz sve snage udario rukom o sto i tako povredio ruku, zbog čega je morao da nosi gips.

Miljana Kulić
foto: prentscreen

Maja Marinković

Starleta je poznata po svom jakom temperamentu. Marinkovićeva je do sada bila u svim sezonama rijalitija "Zadruga" i u svakoj od sezona imala je turbulentne veze. Scene samopovređivanja i povređivanja drugih smo mogli da vidimo od Maje skoro svake sezone. Međutim, najsveži napad na sebe, rijaliti učesnica imala je u jednoj od svađa sa njenim bivšim sadašnjim dečkom Filipom Carem. U jeku svađe Maja je uzela staklenu činiju i iz sve snage lupala sebi o glavu i vrištala, pa je od jačine udaraca i stresa ostala bez svesti.

Dejan Dragojević
foto: Printscreen

Dejan Dragojević

Dejan je u prethodnoj sezoni doživeo pravi kolaps sa živcima kada je njegova žena Dalila Dragojević krenula u avanturu sa Filipom Carem i njega ostavila nakon pet godina braka i zajedničkog života. Dejan je redovno imao nervne slomove incidente ali ono što je zabrinulo celu naciju bilo je kada je Dragojević isekao glavu staklenom flašom i sebi naneo jezive povrede, a to je učinio zbog bivše žene. Dragojević je završio u lokvi krvi, a produkcija je morala hitno da ga odvede u bolnicu, gde su ga pregledali, pružili mu neophodnu pomoc i zavili mu glavu.

Dejan Dragojević
foto: Printscreen

Mlađan Jovanović

Da rijaliti ne može svako da podnese i da čak i male situacije dovode do tačke pucanja, dokazao je i učesnik Mlađan Jovanović koji je doživeo nalet besa i time povredio sebe kada je udario u zid zato što Bora Santana nije imao strpljenja da sačeka red za tuširanje, pa je upao u kupatilo dok se Nina Babić, njegova rijaliti devojka, tuširala. Jovanović je sebe povredio, pa je zbog preloma ruke na dva mesta završio u gipsu, a zbog toga mu navodno slede tri operacije.

mladjan jovanović
foto: prentscreen

Veljko Simić

Zadrugar koji je vrlo kratku nosio titulu rijaliti učesnika je nekadašnji trener golmana Veljko Simić. Simić je nakon podele budžeta bio vidno izrevoltiran jer je dao mnogo novca za hranu a ostao je bez iste. Veljko je krenuo da se samopovređuje da se ne bi potukao sa zadrugarima jer je dao mnogo novca za kupovinu, a njemu ništa nisu kupili. On je nakon incidenta seo u pab gde se žalio Lepom Mići kako ga probada srce i da želi da izađe napolje jer mu je mnogo loše. Nakon nekog vremena stiglo je obaveštenje da je Veljko diskvalifikovan zbog samopovređivanja.

Dejan Dragojević
foto: Printscreen

Miljana Kulić

Miljana Kulić poznata je po svojim smešnim izjava, turbulentinim vezama, tučama, svađama ali i situacijama i štetama koje je sama sebi nanela. Šiljanje na ćelavo Miljane u rijalitiju "Zadruga", uznemirilo je javnost, ali i učesnike. Miljana je jedne večeri iz nemoći i besa Kulićeva je otišla u svoju sobu i krenula da se šiša na ćelavo. Nakon kratkog vremena Miljana je shvatila šta je uradila pa je briznula u plač ali su zadrugari uspeli da je smire. Sve ovo se desilo zbog toga što je njen otac bio u vrlo kritičnom zdravstvenom stanju.

Miljana Kulić
foto: prentscreen

Zvezdan Slavnić

Da se ne desi u životu baš sve što se planira dokaz je i čudan i mračan život ovogodišnjeg učesnika Zadruge, sina poznatog košarkaša Moke Slavnića, Zvezdan Slavnić. Nakon što je ušao u rijaliti da bi ispravio sliku o sebi zbog svoje prošlosti, Zvezdan je upao u aferu sa učesnicom Anđelom Đurišić i napravio kompletan problem i sebi i njegovoj ženi koja je sve to gledala na tv ekranima ali i samoj Anđeli. Taman kada su novopečeni golupčići pomislili da život van rijalititija ne postoji i da nemaju nikoga ko ih čeka napolje, ušla je ona, Slavnićeva velika ljubav Ana. Ta noć je bila kobna po ovaj trio ali ništa bolje nije bilo ni u narednim danima. Zvezdan iz nemoći da udovolji i ženi i ljubavnici je doživeo totalno pomračenje uma pa se u jednom momentu zaleteo i proleteo kroz staklena vrata i tako povredio sebe.

Zvezdan Slavnić
foto: prentscreen

Anđela Đuričić

Nakon što je stupila u vezu sa zauzetim čovekom Anđela ne prestaje da bude na meti loših komentara što njenih cimera u rijalitiju ali i gledalaca. Đuričićeva je dugo uspela da izdrži sve napade na sebe, ali više nije mogla da izdrži pa je doživela nervni slom i satima niko nije mogao da je smiri. Crnogorka je u nekoliko navrata pokušala da pobegne, razbije staklena vrata, a rukama i nogama je udarala gde je stigla, pa je povredila ruku.

Zvezdan Slavnić
foto: prentscreen

Kurir.rs/ M.Jović

Bonus video:

00:16

Dejan Dragojević otkrio šta radi 70 posto Beograđana

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track