NEOČEKIVAN SPOJ! Nove Uraganke hoće na Evrosong uz pomoć Sanje, Ivane i Ksenije: Evo kakav PLAN imaju i GDE NASTUPAJU ZAJEDNO
Foto: Nenad Kostić, Printscreen/Instagram

ZUMI ZIMI ZAMI

NEOČEKIVAN SPOJ! Nove Uraganke hoće na Evrosong uz pomoć Sanje, Ivane i Ksenije: Evo kakav PLAN imaju i GDE NASTUPAJU ZAJEDNO

Stars -

Stare članice grupe Hurricane Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević očigledno ne mogu jedna bez druge, ali ni bez evrovizijske scene.

Kako zasad stvari stoje, njih tri će se kao specijalno iznenađenje pojaviti na takmičenju Pesma za Evroviziju na bini s novim članicama grupe Jovanom Radić, Mionom Srećković i Sarom Kouroman.

Hurricane
foto: Kurir

Stara postava, kako saznajemo, imaće zadatak da tokom nastupa i izvođenja pesme "Zumi zimi zami" otpeva prateće vokale novim devojkama, a ukoliko uspeju da pobede na nacionalnom takmičenju, plan je da se sve zajedno pojave i u Liverpulu, gde se u maju ovo takmičenje održava.

Kako saznajemo od izvora bliskog grupi, Ivana i Ksenija su prihvatile ovaj predlog, dok se samo čeka Sanjin konačni odgovor. Ona je načelno pristala, ali tek treba da dođe do detaljnog razgovora, koji još nije obavljen zbog njenih mnogobrojnih nastupa.

Hurricane
foto: Kurir

Naša saznanja potvrdio je i menadžment grupe.

- Da, to je odlična ideja. Moramo da napomenemo da nekadašnje članice nisu pod ugovorom i da one samostalno odlučuju o svojoj karijeri - istakli su iz menadžmenta grupe.

Mi smo pozvali i bivše uraganke, ali se Sanja i Ivana nisu javljale, dok nam je Ksenija poručila da je na sastanku i da joj pošaljemo poruku. Mi smo to i učinili s konkretnim pitanjem, ali ona nije odgovorila.

Hurricane
foto: Shutterstock

Podsetimo, stare uraganke su od prvog dana podržale svoje naslednice. Vučićeva im je i napisala pesmu, s kojom su se prvi put predstavile publici. O novim devojkama imaju samo reči hvale, a pesma s kojom će se Jovana, Miona i Sara predstaviti na Pesmi za Evroviziju posebno im se sviđa.

Ivana je nedavno na jednom događaju istakla da bi volela da dođe do saradnje s novim devojkama, a, kako se planira, očigledno će se to i ostvariti.

- Volela bih da Sanja, Ksenija i ja zajedno nastupamo s Mionom, Sarom i Jovanom na Evroviziji, sigurna sam da bismo pobedile! One su veoma mlade, energične i talentovane, a mi smo iskusne. Zato bi to bio pun pogodak! Mislim da će bolje proći od nas. Stvarno im želim toliki uspeh od srca. Preslatke su mi. Želim im da odu na Evroviziju i pobede - istakla je nedavno Ivana.

Hurricane
foto: Kurir

Kurir.rs/Aleksandar Panić

Bonus video:

05:37

Devojke iz grupe Hurricane prezadovoljne ovogodišnjim takmičenjem

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track