"NEMAM KONKURENCIJU!" Pevačica otvoreno o kolegama koje će nastupati na pesmi za evroviziju "NEŠTO MI SE VIŠE SVIĐA, NEŠTO MANJE"
Foto: Nenad Kostić

pesma za evroviziju

"NEMAM KONKURENCIJU!" Pevačica otvoreno o kolegama koje će nastupati na pesmi za evroviziju "NEŠTO MI SE VIŠE SVIĐA, NEŠTO MANJE"

Stars -

Jedna od izvođačica koje će nastupiti na pesmi za evroviziju, a koja se svojim glasom i stilom izdvaja jesta Angelina.

Mlada pevačica ugostila je ekipu Kurir TV u svom studiu za koji tvrdi da je najbolji studio.

- Dobar dan Kurir, izvolte u Lav studio, u najbolji studio na svetu - poželela je Angelina toplu dobrodošlicu ekipi.

puls
foto: Kurir Televizija

Rekla je da veruje u svoju pesmu Lanac sa kojom će se boriti za odlazak u Liverpul, a evo šta kaže o poruci koju pesma nosi.

- U principu pesma govori o tome: "Daj mi sve te vrednosti koje su navodno bitnije od onih pravih vrednosti, umesto mojih emocija.

Svi izvođači joj se dopadaju, a tvrdi da konkurenciju nema.

puls
foto: Kurir Televizija

- Svi mi se dopadaju. Nemam konkurenciju u drugima, već sam konkurencija sama sebi. To je generalno moj stav. Takmičenje u muzici ne postoji, postoji samo to da ti se nešto više, a nešto manje sviđa.

Kaže da ovih dana radi intienzivnim tempom.

- Svaki dan sam u probama i u ludillu, mada ove godine sve to ide dosta opuštenije.

Poklone za Dan zaljubljenih očekuje od svoje mame, a možda i od nekog posebnog.

- Poklonu za dan zaljubljenih se nadam od mame. Možda i od simpatije. Malo mi bude neprijatno kad primam poklone - kaže Angelina.

02:29

NEMAM KONKURENCIJU! Pevačica otvoreno o kolegama koji će nastupati na pesmi za evroviziju NEŠTO MI SE VIŠE SVIĐA, NEŠTO MANJE

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track