BILI SU SENZACIJA, REGION BRUJALO O NJIMA Niko nije verovao da će veza voditeljke Slagalice i glumaca opstati a ovo su im planovi
Foto: Printscreen/Paparaco lov

BILI SU SENZACIJA, REGION BRUJALO O NJIMA Niko nije verovao da će veza voditeljke Slagalice i glumaca opstati a ovo su im planovi

Stars -

Da je veza Marije Veljković i Rastka Jankovića u početku bila prava senzacija, govori to što su voditeljka i glumac mesecima popunjavali strane tabloida i portala, što se ni dan-danas nije mnogo promenilo.

Ovaj popularni par svoju ljubav potvrdili su za javnosti fotografijama sa prošlogodišnjeg letovanja, a svaka naredna objava na "Instagramu" posvedočila je tome kolika je njihova međusobna privrženost.

Marija Veljković
foto: Printscreen/Paparaco lov

Nema ko nije sebi dao za pravo da komentariše Marijinu i Rastkovu ljubav, bilo je onih koji su tvrdili da im karakterne sličnosti garantuju dugovečnosti i odlazak pred oltar, pojedinici su se držali stava da je njihova romansa kratkog daha.

1 / 6 Foto: Mateja Stanisavljević/ATAImages

Njihova veza uskoro će napuniti godinu dana, a uprkos nevernim Tomama vrlo je skladna i dalje. Voditeljka je doduše nedavno najavila da će se u narednom periodu daleko više posvetiti karijeri i to kroz projekat "Novi početak", te se spekuliše da će to i te kako imati uticaja na njen odnos sa glumcem, koji je takođe odskoro svu svoju pažnju i vreme posvetio muzičkoj karijeri.

kurir.rs/alo

Bonus video:

00:14

Marija Veljković i Rastko Janković ne žele da se poljube na crvenom tepihu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track