HTELI SU DA MI PROMENE IME, ALI NISAM DOZVOLILA Stoja se prisetila prvih muzičkih koraka i otkrila zašto se POVLAČI IZ JAVNOSTI
Foto: Printscreen/Instagram

OVO JE RAZLOG

HTELI SU DA MI PROMENE IME, ALI NISAM DOZVOLILA Stoja se prisetila prvih muzičkih koraka i otkrila zašto se POVLAČI IZ JAVNOSTI

Stars -

Stojanka Novaković Stoja nije jedna od pevačica koja voli da se eksponira u javnosti ukoliko za to nema valjan razlog. Za nju mnogi kažu da je „institucija“, a pevačica smatra da je harizma najbitnija za uspešno, višedecenijsko trajanje na sceni.

Stoja Novaković

Iako tako ne deluje jer je često prisutna u medijima i na portalima, pevačica je istakla da nimalo ne uživa u fotografisanju.

- Nisam osoba koja voli da se fotografiše. Tako je od samog početka moje karijere. Od moje prve pesme, pa nadalje ja sam ispoštovala sve emisije, po jednom bih se pojavila i čekala sledeći album ili pesmu. Nisam poznata po tome da volim da se slikam. U poslednje vreme se jesam malo povukla jer nema emisija u kojima pevač može da se pokaže u najboljem izdanju. Sada je drugo vreme – objasnila je pevačica i dodala kako su na početku karijere neki hteli da joj menjaju ime, ali ona to nije dozvoljavala.

Stoja
foto: Nemanja Nikolić

- Mislim da treba biti originalan i onakav kakav jesi od početka, pa do kraja. Ne treba ništa menjati. Meni su na početku karijere hteli da promene ime i da mi daju neko umetničko, međutim ja to nisam dozvolila. Baš sam htela svoje ime - rekla je pevačica koja je napravila veliku karijeru sa imenom Stoja.

Stoja
foto: Printscreen

Kurir.rs/Grand

Bonus video:

01:27:33

SCENIRANJE 12.02.2023. ZAHAR

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track