NIJE SE NI JAVILA: Seve umesto na sud zbog NASILJA otišla na Maldive! Izgubila i spor protiv DOKTORA kojeg je tužila
Foto: ATA Images

radi kako želi

NIJE SE NI JAVILA: Seve umesto na sud zbog NASILJA otišla na Maldive! Izgubila i spor protiv DOKTORA kojeg je tužila

Stars -

Severina Vučković nije se javila splitskom Županijskom sudu, iako je obećala da će doći na saslušanje zbog sukoba s rođenom sestrom Marijanom Popović, do kojeg je došlo prošlog leta u stanu njihove majke Ane. Ona je, piše 24sata.hr, umesto na sud otišla na Maldive, odakle je u ponedeljak postavila video.

Prema pisanju hrvatskog portala, pevačica je trebala da se pojavi na sudu kako bi se zakazalo novo saslušanje, koje se očekivalo u toku ovog meseca. Severina je okrivljena za pretnje, a poslednjih meseci ispitivani su i svedoci. Pre njih, svoj iskaz dala je Marijana, zatim jedna članica njihove familije, a nakon toga je trebalo da bude ispitana majka sukobljenih sestara. Severina ni tada nije došla, a izvinila se Županijskom sudu zbog nedolaska, kako je navela, zbog operacije. Tada je rekla da će se javiti i doći zbog majke, koja treba da bude saslušana. O kakvoj je tačno operaciji reč nije precizirala, a navodno je sudu rekla da je operacija zakazana za sredinu januara.

Podsetimo, policija je letos privela Severinu na zagrebačkom aerodromu nakon što se potukla sa starijom sestrom, koja je navodno završila u bolnici zbog lakših povreda. I pevačica je objavila fotografije svojih povreda i razbijenog telefona. Na Marijanine optužbe protiv sestre tada je odgovorila Severinina advokatica Jasminka Biloš.

- Došla je nakon više godina nepozvana u stan svoje majke, nju je uznemiravala, a Severinu napala fizički, izvređala je, nanela joj povrede, uništila mobilni telefon i pokidala ogrlice s vrata. Kad je Severina u pratnji prijateljice izašla, Marijana je još 45 minuta uznemiravala komšije, lupala im po vratima, bacala se i samopovređivala se i insistirala da dođe Hitna pomoć i da policija primi njenu lažnu krivičnu prijavu. Severina se suzdržavala od pravnih postupanja prema sestri jer je smatrala da je ona samo sredstvo Milana Popovića, koji je koristi za svoje potrebe - rekla je tad Biloš.

Marijana je imala drugačiju priču. - Ja sam žrtva i to će moji advokati da dokažu. Imala je priliku ceo dan da me pita ako ima nešto što je povredilo s moje strane. Onda dođi lepo da rešimo i reći ću svoj stav, a ne da mi upada noću u jedan sat. Ako smo sestre, ne moramo oko svega da se slažemo - tvrdila je Marijana. Nakon istrage biće utvrđeno ima li osnova za podizanje optužnice protiv Severine.

Pravosnažna presuda Prijavila doktora, on oslobođen

Viši kazneni sud (VKS) odbio je žalbu Uskoka i potvrdio oslobadajuću presudu doktoru Gzimu Redžepiju, koji je bio optužen za trgovanje uticajem radi izmene sudske odluke o roditeljskoj brizi i izdržavanju sina Severine Vucković i Milana Popovića, objavili su mediji.

Krajem 2022. godine prvostepeni sud doneo je odluku nepravnosnažno da se Gzim oslobađa optužbi koje je Severina podnela protiv njega. Međutim, sada je Apelacioni sud doneo odluku da je pravnosnažno osloboden svih optužbi, jer, kako su naveli mediji, Severina nije imala nijedan dokaz protiv Redžepija.

kurir.rs/M.J.

Bonus video:

01:53

INTIMNI SNIMCI POZNATIH LIČNOSTI! Severina, Suzana Mančić, Tea Tairović i mnoge druge: Prečica do uspeha ili propadanja?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track