"MORALA JE DA POBEGNE SA DECOM JER JOJ JE PRETIO UBISTVOM" Kačavenda: Zvezdan nema ništa svoje osim papira da je bio na robiji
Foto: Ana Paunković, Kurir Televizija

kurir tv

"MORALA JE DA POBEGNE SA DECOM JER JOJ JE PRETIO UBISTVOM" Kačavenda: Zvezdan nema ništa svoje osim papira da je bio na robiji

Stars -

Milena Kačavenda iznela je šokanta detalj o Zvezdanu Slavniću razgovoru sa Ivanom Gajićem u emisiji Puls Srbije na Kurir TV.

Puls
foto: Kurir televizija

Naime ona tvrdi da je Slavnić pretio ubistvom svojoj Ani Ćurčić, kao i da je ucenjivao njenu majku.

puls
foto: Kurir televizija

- Bila je situacija kada je ona pobegla sa decom jer joj je on pretio ubistvom. Kontaktirao je Aninu majku da mu da 15.000 evra zbog toga što ga je Ana ostavila. Majka je podigla kredit i htela da mu da novac, a on je rekao gospođo sad mi dođete 100.000 hiljada. Pretnje je upućivao i deci - rekla je Kačavenda.

Ona je negodovala zbog toga što je Ana naišla na osudu dela javnosti jer ne želi da progovori o svemu što je pretrpela od Slavnića:

- Čekala sam da Ana grune, ali ona još uvek nije grunula. Naišla je na osudu, zato što nije ispričala sve. Kako ljudi niste videli da je dobila prasetinu na glavu, da je Zvezdan prevrtao krevete, da ju je čak i pljunuo, da je polivao krevet sa vodom. Kako ne vidite da je ona žrtva jedne torture? Ona je podstanar zato što je Zvezdan prokockao stan. Njen stan. On nema ništa svoje osim papira da je bio na robiji.

00:48

ZVEZDAN UCENJIVAO ANINU MAJKU? Kačavenda: Pristala je na ogromnu sumu novca, ali to mu nije bilo dovoljno PRETIO I DECI?!

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track