GRAŠO JE OSTAVIO POSLE 24 GODINE I OŽENIO DRUGU! Danijela pronašla svog princa i otkrila sve o poznanstvu koje je nalik FILMU!

Danijela martinović pronašala sreću

GRAŠO JE OSTAVIO POSLE 24 GODINE I OŽENIO DRUGU! Danijela pronašla svog princa i otkrila sve o poznanstvu koje je nalik FILMU!

Stars -

Pevačica Danijela Martinović je nakon 24 godine veze sa pevačem Petrom Grašom stavila tačnu na njihovu ljubav, a on je svoju sreću pronašao pored ćerke svog prijatalja Tončija Hujića, Hanom Hujić.

Petar Grašo, Danijela Martinović, Hana Huljić
foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Youtube, Shutterstock

Za hrvatske medije, progovorila je o svom ljubavnom statusu nakon svega i otkrila sve detalje poznanstva sa izvesnim Josipom.

Petar Grašo, Danijela Martinović, Hana Huljić
foto: Damir Dervišagić, Printscreen Facebook, Printscreen Instagram

Grašo je sa Hanom dobio ćerku kojoj su dali ime Alba, a kako hrvatski magazin tvrdi, i Danijela je ponovo emotivno zauzeta.

Naime, splitska pevačica je pronašla onog pravog sa kojim deli iste vrednosti i pogled na život. Prvi susret s dve godine mlađim kriminalističkim inspektorom Josipom Plavićem (49) bio je profesionalan, ali ubrzo im se dogodila ljubav.

- Prvi susret dogodio se pre otprilike godinu dana, kad je advokat u moje ime podneo prijavu za krađu identiteta preko interneta. Slučaj je brzo rešen, a potom se počela razvijati naša priča. Sve je započelo jednim neplaniranim telefonskim pozivom, koji se očigledno morao dogoditi. Nakon što smo se upoznali, provodili smo puno vremena razgovarajući i polako počeli primećivati da delimo iste vrednosti, poglede na život i svet oko sebe, pa čak i poneke snove - ispričala je Danijela za magazin Gloria.

Bolnica, Danijela Martinović
foto: Youtube

Na pitanje da li tu ima osnova za scenario nekog ljubavnog filma, Danijela priznaje:

- Kada najneobičnije okolnosti spoje dvoje apsolutnih stranaca, koji do tada nisu znali ništa jedno o drugom, onda vam, naravno, na pamet padne da bi to mogao biti jedan filmski scenario. Prolazimo puno lepih trenutaka o kojima ću se sigurno literarno izraziti u budućnosti jer želim da ova priča ostane zabeležena - rekla je ona.

Kurir.rs/Gloria.hr

Bonus video:

04:15

Danijela Martinović proslavila 30 godina karijere

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track