SEVERINI PRETE TRI GODINE ZATVORA! Stigla zvanična presuda, evo zbog čega pevačica može završiti iza rešetaka
Foto: ATA Images

sada je zvanično

SEVERINI PRETE TRI GODINE ZATVORA! Stigla zvanična presuda, evo zbog čega pevačica može završiti iza rešetaka

Stars -

Prema pisanju medija, tužilaštvo u Zagrebu je danas potvrdilo da je Severina Vučković počinila krivnično delo nametljivo ponašanje i preti joj kazna do tri godine zatvora.

Severina
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica je pre dve godine direktorki škole koju pohađa njen sin, Ljiljani Klinger slala preteće poruke, poput: "Zadavila bih te rukama babo", "Stara, šepava ružna babo", "Sedećeš i drhtaćeš i trešćeš se kao krivonoga kao što sam se ja tresla." Ljiljana je tada podnela Državnom tužilaštvu Republike Hrvatske krivičnu prijavu protiv pevačica, a mejlom se obratila i ministru Davoru Božinoviću kojem je, između ostalog, napisala: "Ozbiljno se bojim za svoju sigurnost, molim Vas da mi pomognete kako ne bismo, umesto upozorenja gospođi, morali da šaljemo telegram saučešća".

Severina
foto: Printscreen/Instagram

Severinu je takođe zbog pretećeg i nametljivog sadržaja koje je slala prijavila i bivša direktorka Poliklinike za zaštitu dece i mladih grada Zagreba Gordana Buljan Flander i to nakon što ju je pevačica optužila zajedno sa još preko dvadeset ljudi da otežavaju postupak dobijanja starateljstva nad sinom.

Severina
foto: Printsreen Instagram

Tada je policija dala obaveštenje u kom je pisalo:

- Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 50-godišnjakinjom zbog sumnje u počinjenje prekršaja opisanog u članku 17. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira na štetu zaposlenice Centra za socijalnu skrb Zagreb te će optužni prijedlog biti podnijet Općinskom prekršajnom sudu u Zagrebu redovnim putem.

Podsetimo, pevačica je slala poruke pretećeg i uznemirijućeg sadržaja patrijarhu Porfiriju. Takođe, nju je prošle godine sestra Marijana Popović prijavila za nasilje u porodici, te se i zbog toga protiv pevačice vodi postupak u Županijskom sudu u Splitu.

Kurir.rs/Republika

Bonus video:

01:37:29

SCENIRANJE 26.02.2023. LJUBOMIR BANDOVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track