OSVANUO HIT SNIMAK ACE LUKASA SA NASTUPA! Pevač se usred pesme obratio momku iz publike, mladić POCRVENEO (VIDEO)
Foto: Printscreen, Nenad Kostić

HIT

OSVANUO HIT SNIMAK ACE LUKASA SA NASTUPA! Pevač se usred pesme obratio momku iz publike, mladić POCRVENEO (VIDEO)

Stars -

Aca Lukas iznenadio je publiku kada se u sred nastupa obratio momku iz prvh redova, kojeg je pevačeva reakcija potpuno zbunila.

Poznato je da je Lukas pred kamerama ali i na bini, izuzetno prirodan i ležeran, te se ni ovog puta nije libio da mladiću iz publike zatraži cigaretu.

Aca Lukas
foto: Kurir tv

Na društvenim mrežama osvanuo je snimak koji je izazvao lavinu komentara, a na njemu se vidi kako folker od momka traži cigaretu, a potom mu je vraća i traži da je zapali umesto njega i onda mu je da. On je nakon toga nastavio da peva jedan od svojih hitova sa cigaretom u ruci.

Zbunjeni momak nemo je stajao ispred bine, a kada je uradio ono što ga je Aca zamolio, okrenuo se i šokirano vratio u publiku, a evidentno je bilo da je pocrveneo.

Pevači često dobijaju razne poklone od svojih fanova iz prvih redova, ali do sada nije viđeno da neki obožavalac izvođaču na bini pruži cigaretu.

Pevač je nedavno govorio o finansijama, pa se dotakao i svojih poroka.

- Kod mene to stihijski ide. Navikao sam i da imam i da nemam. Neću umreti ako budem imao manje, ali za osnovne stvari mora da se ima. Oni koji godinama konstantno rade i koji su na vrhu, ne bi trebalo da imaju velike finansijske probleme. Pa čak i ako ne rade dugo - istakao je pevač, a zatim dodao na šta najviše troši novac.

Aca Lukas
foto: Damir Dervišagić

- Na kocku (smeh). Šalim se, ne kockam se više. Došao sam u godine kada nema više zezanja. Volim da odem u kafanu i popijem sa društvom. Da vozim dobar auto. Volim da putujem, ali i da trošim novac na decu - kazao je Lukas.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

01:33

TO NIJE MUZIKA, TO JE SATANISTIČKI PERFORMANS! Aca Lukas ocrnio pobednika pesme za evroviziju OPLEO I PO HRVATSKOM BENDU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track