"ZANIMLJIVO MU JE OVO HOŠKANJE DEVOJAKA" Bruno pročitao taktiku Cara, a izjava o vreloj akciji sa Majom nasmejaće vas DO SUZA!
Foto: Instagram, Nenad Kostić, Damir Dervišagić

HIT

"ZANIMLJIVO MU JE OVO HOŠKANJE DEVOJAKA" Bruno pročitao taktiku Cara, a izjava o vreloj akciji sa Majom nasmejaće vas DO SUZA!

Stars -

Maja Marinković i Filip Car, nakon haosa koji se desio sa Milicom Veselinović, kada ju je Maja udarila, odlučili su da se pomire.

Maja Marinković
foto: Printscreen

Nakon pomirenja je usledila vrela ljubavna akcija od koje su pucali zidovi u izolaciji.

Maja Marinković
foto: PrintScreen

Iako su već godinama zajedno u prekidima, uvek se vraćaju jedno drugom. Zbog njihovog turbulentnog odnosa više puta su prijatelji i porodica imali glavobolje, ali to njih ne sprečava da nastave istim tempom.

Filip Car, Bruno Uremović
foto: Instagram

Kurir je stupio u kontakt sa Brunom Uremovićem, Filipovim kumom kako bi prokomentarisao još jedno pomirenje i vrelu akciju u nizu.

- Ne dopada mi se Majino ponašanje jer agresiju ne odobravam ko god da je u pitanju. Mislim da se Car sada već igra i da mu je zanimljivo to huškanje devojaka oko njega, a što se tie akcije, ne verujem da mu smeta. Svi znamo kako se on ponaša kada mu nešto ne odgovara - rekao je Bruno kroz smeh.

Kurir.rs

Bonus video:

01:33:16

SCENIRANJE 12.03.2023. BRANISLAV LECIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track