UVEK U FUL IZDANJU, ALI OVAKO PRAVO IZGLEDAJU NAŠE PEVAČICE! Neke su fatalne i bez trunke šminke, a ona se krije kada NIJE SREĐENA
Foto: Printscreen

UVEK U FUL IZDANJU, ALI OVAKO PRAVO IZGLEDAJU NAŠE PEVAČICE! Neke su fatalne i bez trunke šminke, a ona se krije kada NIJE SREĐENA

Stars -

Pored jake šminke dame sa estrade su na Instagramu savršene, budući da uglavnom obrađuju fotografije u raznim programima. Čisto lice, sređena kosa, bez celulita i bora, sve je ono što je prikazano na mrežama. Ipak, i one su samo žene od krvi i mesa i kao i svi imaju svoje lošije dane.

Pevačica Jelena Karleuša za razliku od mnogih nema problem da pokaže svoje lice bez šminke. Ona je u vše navrata delila na svom profilu i fotografije bez mejkapa, i jasno je da i te kako vodi računa o svom licu i koži.

Takođe, nije joj strano ni da se u javnosti pojavi u skroz opuštenom izdanju. Međutim, na mrežama ipak preferira sređene fotke.

Severina Vučković u 50. godini izgleda znatno mlađe, a poznato je da vodi računa o svom izgledu. Ona je letos delila fotografije sa odmora, i tada je svojim fanovima pokazala svoje pravo lice.

Pevačica Lepa Brena nikada nije krila kako izgleda u opuštenom izdanju, pa samim tim kod nje smo mnogo puta mogli da vidimo upravo fotografije bez šminke.

Lepa Brena
foto: Printscreen

Natašu Bekvalac uvek viđamo u tip-top izdanju, ali pevačica privatno ne voli da se sređuje, već je uvek u opuštenom izdanju u bez šminke. Ona često na svom Instagramu pozdravi pratioce u takvom izdanju, te dobija brojne komplimente na račun svoje prirodne lepote.

Lepa Brena
foto: Printscreen

Emina Jahović veliki je ljubitelj šminke, ipak privatno nije svakodnevno našminkana. Ona neretko objavljuje fotografije iz teretane i tada ujedno pokaže kako izgleda u potpuno prirodnom izdanju. Emina je veoma negovana, a njeno lice blistavo, pa samim tim je gotovo ista sa i bez šminke.

Milica Pavlović od trenutka kada je počela da se bavi muzikom, pa do danas nije se puno promenila. Ipak, kada je bez šminke dosta je drugačija u odnosu kada je ful sređena na nastupima i raznim događajima.

Milica Pavlović
foto: Printscreen/Instagram

Teodora Džehverović u trenucima kada je u prirodnom izdanju beži od fotoreportera glavom bez obzira, pa čak i besni na njih kada žele da je uslikaju. Ona ne voli da pokaže kako izgleda bez šminke, pa tako na Instagram nikada ne objavljuje prirodne fotogorafije, već se uvek snima ili slika sa efektima, dok svoje slike uvek preradi pre objavljivanja.

Teodora Džehverović
foto: ATA images

Bivša članica grupe "Hurricane" Ksenija Knežević nije imala problem da jednom prilikom pokaže svojim pratiocima kako zaista izgleda. Naime, ona se pre nekoliko meseci obratila fanovima iz frizerskog salona, pa je tako pored lica bez šminke pokazala i svoju prirodnu kosu. Na prvi mah mnogi je nisu prepoznali, s obzirom da je izgledala dosta umornije i bledo.

kurir.rs

Bonus video:

00:30

Dok vlast zabranjuje srpske cajke, Milica Pavlović razvalila u Osijeku na brucošijadi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja