"OD DRUGE GODINE SAM ZNALA DA ĆU POSTATI PEVAČICA!" Ana Kokić otkrila kako je kao mala PRED OGLEDALOM vežbala za buduću karijeru
Foto: Kurir televzija

KURIR TV

"OD DRUGE GODINE SAM ZNALA DA ĆU POSTATI PEVAČICA!" Ana Kokić otkrila kako je kao mala PRED OGLEDALOM vežbala za buduću karijeru

Stars -

Ana Kokić se skoro 20 godina nalazi na muzičkoj sceni. Svoju muzičku karijeru započela kao pevačica grupe "Energija" koja je devedesetih godina ostvarivala velike uspehe. Danas spada među najatraktivnije pevačice na estradi.

Pevačica je u intervjuu za Kurir otkrila da li je kao dete maštala o tome da postane pevačica, ali i da li bi se bavila nečim drugim da nije krenula tim putem.

01:35

OD DRUGE GODINE SAM ZNALA DA ĆU POSTATI PEVAČICA! Ana Kokić otkrila kako se KAO MALA pripremala za buduću karijeru

- Znaš ono kad se od malih nogu vidi čime će se dete baviti u životu, tako se i kod mene videlo onda. Bukvalno već od druge ili treće godine sam obožavala da pevam. Sve predmete koje su ličile na mikrofon bi uzimala, otišla ispred ogledala i pevala. Naravno, da nisam imala podršku moje majke i sestre koje su uvek tu bile uz mene ne bih uspela da ostvarim svoje snove - rekla je pevačica i dodala:

- Sada da nije bilo toga, ne znam, verovatno nešto što je vezano za umetnost jer volim i da pevam, plešem, glumim i slikam. Eto umetnička duša.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track