OTKRIVENA DUGO ČUVANA TAJNA Ove hitove je trebalo da otpeva Rada, pripali su Severini, a za sve je kriv Saša Popović
Foto: ATA images/Antonio Ahel

OTKRIVENA DUGO ČUVANA TAJNA Ove hitove je trebalo da otpeva Rada, pripali su Severini, a za sve je kriv Saša Popović

Stars -

Rada Manojlović trebalo je da otpeva velike hitove koji su Severinu digli u estradna nebesa, a pevačica je otkrila da ih nije snimila zbog Saše Popovića.

- Meni je dobrota u moja iskrenost donela to da me publika voli. Ja sam se ponosila uvek onim odakle sam potekla. Bitno je da te publika zavoli kao osobu, a s druge strane imate i one koji žele da iskoriste vašu dobrotu. Gde je popularnost i novac, tu su i problemi. Nosim na leđima, mada i leđa me bole, ukočila sam se - kaže Rada.

Saša Popović
foto: Kurir televizija

- Nisam zlopamtilo, ali generalno pamtim. Ne može neko ko je loše govorio o tebi da pređeš. Prelazila sam, neki novinari su mu načinili štetu. Posle nekoliko godina opet... Ko te jednom povredi, opet će - rekla je Rada i otkrila koje numere je trebalo da snimi sa Severininog albuma, kao i zbog čega nije došlo do toga.

Severina
foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Ja sam jako htela da snimim Bred Pit i ceo album, ali tada je Saša Popović još plaćao i birao pesme. Tada se on nije sporazumeo sa Aspirincima i ja sam ostala bez pesama ''Kamen oko vrata'', ''Ko me tjero'', ''Boing''...

kurir.rs/blic

Bonus video:

01:06

Severina pokazala novog dečka

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track