SAŠA POPOVIĆ I BRENA SU HARALI JUGOM, A MALO KO ZNA KAKO JE PROTEKAO NJIHOV PRVI SUSRET: "Kad sam je video, pao mi mrak na oči..."
Foto: Damir Dervišagić

sceniranje

SAŠA POPOVIĆ I BRENA SU HARALI JUGOM, A MALO KO ZNA KAKO JE PROTEKAO NJIHOV PRVI SUSRET: "Kad sam je video, pao mi mrak na oči..."

Stars -

Najveći estradni mag, kako ga mnogi nazivaju, bivši direktor Grand produkcije, Saša Popović, gost je novog izdanja emisije "Sceniranje" na Kurir televiziji.

U iskrenoj ispovesti u razgovoru s voditeljkom emisije Ljiljanom Stanišić dotakao se brojnih tema, kako iz privatnog, tako i iz poslovnog života.

Poznato je, da je Popović svoju bogatu karijeru punu uspona i padova započeo je u staroj Jugoslaviji, gde je najveću slavu stekao kada je nastupao sa „Slatkim grehom“.

Saša Popović, Ljiljana Stanišić
foto: Damir Dervišagić

Profesionalno je počeo da se bavi muzikom davne 1976. godine, prvo u orkestru „Lira šou“, kada je i upoznao mladu pevačicu Fahretu Jahić, poznatiju kao Lepu Brenu.

Njihov prvi susret do detalja je opisao u emisiji Sceniranje kod Ljiljane Stanišić.

00:36

Saša Popović u emisiji Sceniranje otkrio kako je protekao prvi susret sa Lepom Brenom

- Cako dolazi i kaže: "Evo, doveo sam Brenu, a Brena nosi kožne pantalone, belu široku košulju i kožni prsluk, čizme dole... Kosu je imala uvijenu kao Dženis Džoplin. Meni pao mrak na oči kad sam je video, jao..." - ispričao je Popović u svom šaljivom maniru.

Saša Popović, Ljiljana Stanišić
foto: Damir Dervišagić

Nakon ovog prvog susreta, ubrzo su započeli saradnju, a kada je Lepa Brena postala njihova pevačica, 1982. godine promenili su ime u „Slatki greh“, a od tada su samo nizali i nizali poslovne uspehe.

Kompletan intervju možete pogledati u emisiji Sceniranje, ekskluzivno na Kurir televiziji u nedelju 16. aprila od 20 časova.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

02:10

MISLIO SAM DA SAŠA POPOVIĆ MALTRETIRA LJUDE! Darko Filipović prokomentarisao prvu sezonu ZG, a onda otkrio ŠTA DANAS RADI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track