"KRIJEM JAJA PO DVORIŠTU, PA IH MOJA DECA TRAŽE!" Tanja Savić otkrila kako provodi Vaskrs, a jedna stvar je NAJVIŠE raduje
Foto: Premijera vikend specijal

porodični običaj

"KRIJEM JAJA PO DVORIŠTU, PA IH MOJA DECA TRAŽE!" Tanja Savić otkrila kako provodi Vaskrs, a jedna stvar je NAJVIŠE raduje

Stars -

Tanja Savić kaže da za Vaskrs sakriva jaja u dvorištu u rodnom Radincu i onda ih njeni sinovi traže. Pevačica priča da su ovaj običaj usvojili dok su živeli u Australiji.

- Vaskrs uvek provodim kod kuće s porodicom, obožavamo da farbamo jaja i onda ih sakrijem svuda po dvorištu, pa ih moji dečaci i deca iz komšiluka traže. To smo radili dok smo bili u Australiji, pa smo nastavili i u Srbiji. Sinovi se ne ljute kada izgube u kucanju jaja, znaju da je to samo igra. Ofarbamo 50 jaja, pa imamo mnogo za kuckanje. Ipak, ja se najviše radujem kad pobedim - priča Tanja.

Tanja Savić
foto: Nemanja Nikolić

Savićeva je prošle godine obeležila prvi Vaskrs sa sinovima, nakon što je uspela da ih vrati u Srbiju pošto ih je njen bivši muž Dušan Jovančević, bez njenog znanja, odveo u Australiju:

- Ovo je drugi Vaskrs otkad sam sinove dobila nazad i podjednako je lep kao i prošli. Vreme koje provodimo zajedno je neprocenjivo, mnogo smo srećni!

Tanja Savić
foto: Printscreen/dmsat

Pevačica kaže da je i kao dete obožavala ovaj praznik:

- Vaskrs pamtim po tome što sam već u sedam ujutru izlazila napolje sa sestrom i sa drugaricama igrala lastiš. Oblačili smo nove stvari, koje nam je majka obavezno za praznik kupovala. Posle smo išli po komšiluku i kuckali se. To su bili dani puni osmeha, radosti i igre!

Nisam izgubila veru u ljubav

Tanja kaže da i nakon turbulentnog razvoda veruje u pravu ljubav:

- Nisam izgubila veru u ljubav. Ipak, teško je danas naći pravog muškarca. Trebalo bi mi baš mnogo da bih pustila nekog u život, pogotovu zbog dece. Onaj ko bude ušao u moj život, morao bi da bude poseban.

Kurir.rs/Informer

Bonus video:

09:48

Tanja Savić o nasilju nad ženama, novoj ljubavi i povratku u školu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track