IVANA ŠAŠIĆ RAZVEZALA JEZIK KAO NIKAD DO SAD! Bivši je varao na sve strane, a ona ga sad raskrinkala i ponizila za SVA VREMENA
Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen/Zadruga

oštro

IVANA ŠAŠIĆ RAZVEZALA JEZIK KAO NIKAD DO SAD! Bivši je varao na sve strane, a ona ga sad raskrinkala i ponizila za SVA VREMENA

Stars -

Ivana Šašić je pre par nedelja bila zadužena za atmosferu na žurki u "Zadruzi" i tad se suočila oči u oči sa Bojanom Simićem, bivšim suprugom koji ju je na sva usta pljuvao i iznosio laži o njoj i njihovom odnosu.

Ona se sada osvrnula na njihov susret, kao i zadatak koji je Bojan imao da uradi. Otkrila je kako gleda što je za par piva prodao i klekao na kolena i izjavio joj ljubav.

- Kad Bojan može da laže, mogu i ja. Nemam dečka i ne pada mi na pamet. Mudrost je bila reći da me je pljuvao, da je laži govorio o meni i da me više pljuvati neće. Sve je govorio za svoj interes, pa preko mene. Sve je potvrdio, i kakav mu je prljav rečnik, ali meni nije ništa novo jer sam se toga naslušala i doživljavala. Bila sam blaga u odnosu na ono što sam stvarno mogla reći. Bilo je dovoljno da se pojavim i da shvate ko laže, a ko je u pravu. Sve se pokazalo za 24 sata.

Ivana Šašić
foto: Printscreen/Instagram

Miljana Kulić je sve vreme sa Bojanom provocirala pevačicu, a ona je otkrila da nije rekla ni pola onoga što je o njemu mogkla da iznese.

- Smešni su bili, on se tresao od muke. Znao je da sam još mnogo toga mogla reći i da sam mogla još više da ga ukopam. Svi zadrugari su shvatili da je lagao i za sebe, i za mene i za druge. Jadan je, dozvolio je da se Car i Zola sprdaju sa njom, da se meni Car izvinjava kad sam izlazila. On je sprdnja nacije, ni da se smeješ, ni da ga žališ kad slušša šta piča i gledaš šta radi.

Ivana Šašić
foto: Printscreen

Prokomentarisala je kako gleda na komentare zadrugara da su joj se pri susretu sa njim probudile emocije.

- Meni je to smešno, čovek me ne zanima ni pod tačkom razno. Polemisanje o mojim emocijama je glupo i smešno. Ja sam se jedva otkačila Bojana sa kojim nisam tri godine, o kakvim crnim emocijama pričamo.

Kurir.rs/Pink

Bonus video:

01:29

ZNALA SAM DA KRISTIJANOV BRAK NE FUNKCIONIŠE: Ivana Šašić srećna što je pobegla na vreme iz RIJALITIJA i iznela TAJNE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track