"SAMO JOŠ DA MI SE GOSPA UKAŽE" Severini HOLIVUDSKA DIVA čestitala rođendan, poslala joj poruku od koje je pevačica odlepila
Foto: Zorana Jevtić

"SAMO JOŠ DA MI SE GOSPA UKAŽE" Severini HOLIVUDSKA DIVA čestitala rođendan, poslala joj poruku od koje je pevačica odlepila

Stars -

Severina Vučković proslavila je 51. rođendan, a na svom profilu objavila je snimak čuvene Šeron Stoun koja joj je video porukom čestitala rođendan.

Pevačica je poruka ostavila bez teksta i nije znala kako da reaguje i koje prikladne reči da upotrebi za ovu holivudsku glumicu.

00:44

Šeron Stoun čestitala rođendan Severini

"Ajme Gospe blažena, ne znam kako sročiti nešto o Šeron Stoune, koja mi pritom i čestita rođendan. Još samo da mi se Gospa ukaže. Što reći nego hvala divnoj, prepametnoj (IQ 154) i jakoj ženi, majci, glumici, ikoni i idolu generacija, koja je učinila toliko dobra za žene. Koja je i slikarka, a izdala je i knjigu u kojoj, između istalog, progovara o svojoj borbi za dete, koje je mogla viđati samo jednom mesečno. Prejaku ženu možeš samo, i očigledno, pokušati uništiti tamo gde je najranjivija. Drugo ne postoji gde je možeš slomiti. @sharonstone živi večno", napisala je Severina.

kurir.rs

Bonus video:

01:06

Severina pokazala novog dečka

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track