JELENA KARLEUŠA SKRHANA OD BOLA! Oglasila se nakon smrti Saše Vidića, a reči koje je uputila KIDAJU DUŠU- jako ga je VOLELA FOTO
Foto: Ana Paunković, Damir Dervišagić

TUŽNO

JELENA KARLEUŠA SKRHANA OD BOLA! Oglasila se nakon smrti Saše Vidića, a reči koje je uputila KIDAJU DUŠU- jako ga je VOLELA FOTO

Stars -

Poznati srpski stilista i kreator Saša Vidić preminuo je danas u 52. godini u KBC "Bežanijska kosa" u Beograd, što je rastužilo mnoge estradne zvezde koje su sarađivale sa njim, a jedna od njih je bila i Jelena Karleuša.

Iako su imali jako buran odnos, od ljubavi do mrženje, pop zvezdu je ova vest jako rastužilo, te se shrkana od bola oglasila putem društvene mreže Instagram i oprostila od modnog maga.

Jelena Karleuša
foto: Printscreen Instagram

- Neka ti duša počiva u miru - napisala je Jelena Karleuša.

Podsetimo, Saša Vidić je tokom dugogodišnje karijere sarađivao sa brojnim poznatim ličnostima sa javne scene - pevačima, glumcima, voditeljima, sportistima, političarima.

Saša Vidić
foto: Damir Dervišagić, Kurir

Podsetimo, kako Kurir nezvanično saznaje, Vidić je kasno sinoć dovezen u teškom stanju i odmah priključen na respirator. Prema rečima izvora, u pitanju je bilo septično stanje, te je stoga proglašen mrtvim usled kardiorespiratorne insuficijencije, a definitivan uzrok je zasad nepoznat.

Kurir.rs/M.K.

Bonus video:

07:06

CECA JE CRNA UDOVICA! Saša Vidić za Kurir tv otkrio sve njene MRAČNE STRANE: Bila je devojka Šiptara, OBOŽAVA KRIMINAL!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track