"OŽALOŠĆENOJ UDOVICI NEĆU DOZVOLITI DA PRIĐE VIDOJEVOM GROBU!" Miša Grof uoči sinovljevog pomena opet napao Nikolinu! DRAMA
Foto: Nenad Kostić, Nemanja Pančić

BUKTI RAT

"OŽALOŠĆENOJ UDOVICI NEĆU DOZVOLITI DA PRIĐE VIDOJEVOM GROBU!" Miša Grof uoči sinovljevog pomena opet napao Nikolinu! DRAMA

Stars -

Poznato je odranije da su nakon smrti Vidoja Ristovića Nikolina Pišek i otac njenog pokojnog supruga Vitor Ristović, poznatiji kao Miša Grof, u vrlo lošim odnosima. Njih dvoje su ušli u otvoreni medijski sukob kad ih je zadesila porodična tragedija i to traje do danas.

Miša Grof, Nikolina Pišek
foto: Nenad Kostić, Damir Dervišagić

U jednom od svojih poslednjih intervjua za medije Nikolina je istakla da je Miša čisto zlo, a u jeku mučne drame oko nasledstva pokojnog Vidoja, koja još traje, Ristović je odlučio da zada nikad teži udarac svojoj snaji.

Kako Kurir Stars saznaje od dobro obaveštenog izvora bliskog Miši Grofu, on je sada odlučio da Nikolini ne dozvoli pristup na Vidojev godišnji pomen, koji će se održati 8. maja. Iako smatra da se Pišekova neće ni usuditi da dođe na Novo groblje, Miša je odlučio da ništa ne prepusti slučaju, pa će tog dana angažovati obezbeđenje, koje voditeljku treba da spreči da se približi mestu gde je njen suprug sahranjen.

Kako bismo proverili naša saznanja kontaktirali smo s Ristovićem, koji najpre nije hteo ništa da komentariše u vezi sa svojom snajom, da bi poručio sledeće kad smo mu saopštili naša saznanja.

Nikolina Pišek, Vidoje Ristović, pomen
foto: Nenad Kostić

- Ne verujem da će Nikolina doći na pomen. Ona ima puno obaveza. Pouzdano znam da se nije pojavila na groblju nijednom od sahrane jer je sve već mesecima pod kamerama i sve se prati. Biće obezbeđenja, a osobama koje nisu poželjne, a tu spada svakako i "ožalošćena udovica", neće biti dozvoljeno da se približe najmilijima i ožalošćenima. Šta bi ona uopšte i tražila tamo? - upitao se Miša.

Podsetimo, Miša je i ranije optuživao Nikolinu da ne posećuje grob supruga, nazivajući je "monstrumom nad monstrumima".

Miša Grof, Vidoje Ristović
foto: Dragan Kadić, Nenad Kostić

- Ona je zlo i naopako! Ma ona je inkarnacija jednog od koljača iz Jasenovca. Kao ucveljena, plače, a nosi cvetne haljine dok joj se muž nije ni ohladio. Čuo sam i da spava s vlasnikom jedne televizije koja joj pomaže, a ona uplakana glumi žrtvu - naveo je on tada.

Nakon toga Nikolina se oglasila i dala kratak, ali jasan komentar.

- Meni ne treba medijska pažnja za odlazak na suprugov grob - istakla je ona.

Pokušali smo da kontaktiramo i s Nikolinom i čujemo šta ima da kaže o najnovijim Vitorovim rečima, ali nam se ona nije javljala na pozive.

Stars Naslovna
foto: Kurir

Kurir.rs

Bonus video:

01:38

Miša Grof: Vidoje je možda otrovan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja