ELENA KARIĆ ŠOKIRA! Pokazala LUKS KOKOŠINJAC i ostavila sve u čudu: Svećnjaci, PEŠKIRI s vezom, korpe, a kako je kavez tek sređen
Foto: Printscreen

ELENA KARIĆ ŠOKIRA! Pokazala LUKS KOKOŠINJAC i ostavila sve u čudu: Svećnjaci, PEŠKIRI s vezom, korpe, a kako je kavez tek sređen

Stars -

Dizajnerka enterijera Elena Karaman Karić godinama živi u svlojoj lukuznoj vili "Nemotona" na Avali, gde je sve uredila po svom ukusu. Ona neretko na svom Instagramu deli fotografije i snimke iz svog doma, a zbog rituala koje izvodi šokira sve.

Skupoceni tepisi, nameštaj na kojem je ugravirano ime vile, luksuzni kristalni lusteri - svi detalji savršeno su ukombinovani i uklapaju se u otmeni stil njenog doma.

Elena je sada sve iznenadila snimkom iz Francuske, gde je pokazala kako je napravila luksuzni kokošinjac. Naime, ona je snimila kaveze za životinje, dok se pored nalaze stolovi sa korpama.

Elena Karić
foto: Printscreen

Inače, Elena Karić i njen partner Dušan nedavno su pokrenuli novi biznis. Oni su zajedno kreirali liniju mirisa koji će se razlikovati od bilo čega postojećeg na domaćem tržištu.

00:55

Elena Karić pokazala LUKS kokošinjac

- Prošle godine odlučio sam da se upustim na novo putovanje sa mojom srodnom dušom i konačno smo ugledali svetlost. Naš kreativni centar potrudio se da magiju i alhemiju pretvori u miris - napisao je Dušan.

kurir.rs/blic

Bonus video:

00:05

Elena Karić spalila sve što nije valja u 2022, pa s dečkom nazdravila

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja