OTKRIVENO KO ĆE BITI KUMA ANASTASIJE RAŽNATOVIĆ! Deda joj je sportska legenda, a ona uspešno gradi GLUMAČKU KARIJERU!
Foto: Instagram/Printscreen

LEPOTICA SA MALIH EKRANA

OTKRIVENO KO ĆE BITI KUMA ANASTASIJE RAŽNATOVIĆ! Deda joj je sportska legenda, a ona uspešno gradi GLUMAČKU KARIJERU!

Stars -

Anastasija Ražnatović trenutno je u četvrtom mesecu trudnoće i sa svojim izabranikom fudbalerom Nemanjom Gudeljom čeka devojčicu i ono što sad se sada mnogi pitaju jeste kada će odvesti pred oltar.

Anastasija Ražnatović
foto: Instagram/Printscreen

Naime, kada taj dan dođe, nema sumnje da će mlada pevačica odabrati prelepu venčanicu, da će spisak zvanica biti impozantan, kao i da će se o veselju pričati mesecima pre i posle.

Iako o tom danu još uvek nema polemike, Anastasija je jednom već odlučila, a to je ko će joj biti kuma.

- Ona mi je najbolja drugarica. Sutra će mi biti i kuma na venčanju. Za nju mi ništa nije teško da uradim. Znamo se i družimo od moje 12. godine - ispričala je Ražnatovićeva jednom prilikom u emisiji "Nedeljno popodne" nakon što je njena prijateljica Tara otkrila da je mlada pevačica stavila ceo svoj život na pauzu dve nedelje kako bi ga posvetila isključivo njoj nakon što je saznala da se zarazila korona virusom.

Tara Milutinović
foto: Instagram screenshot

Podsetimo, mlada glumica Tara Milutinović nedavno se po prvi put pojavila na filmskom platnu. Ipak, ono što retko ko zna jeste činjenica da je Tara unuka legendarnog fudbalera i trenera Velibora Bore Milutinovića i završila je čak dva fakulteta.

Prvo je diplomirala na Ekonomskom fakultetu, a shvativši da je, ipak, gluma ono u čemu se najviše pronalazi, završila je i Fakultet savremene umetnosti.

- Prvo sam završila ekonomiju, volela sam je, ali sam imala pogrešnu sliku o tome kako će to da izgleda. Bila sam jako mlada, sa nepunih 17 godina sam upisala fakultet i videla sam sebe kao neku uspešnu ženu. Kada sam se zaposlila, bila sam jako nesrećna u kancelariji, osetila sam se kao da sam pobegla od sebe - otkrila je jednom prilikom mlada glumica.

- Setila sam se kako sam se osećala kao mala i shvatila da volim glumu. Ja sam rekla mami da ja to moram da uradim, a ona me potpuno podržala, rekla mi je da ja treba da budem ja - zaključila je Tara jednom prilikom.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

00:27

Anastasija Ražnatović krenula na svadbu sa malim Željkom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track