VENDI RASKRINKALA TAJNI PLAN ANĐELINIH RODITELJA! Pevačica otkrila ZAŠTO prodaju kuću u Đenovićima, a evo šta će uraditi sa NOVCEM
Foto: Nemanja Nikolić, Nenad Kostić, Printscreen

iznela svoju teoriju

VENDI RASKRINKALA TAJNI PLAN ANĐELINIH RODITELJA! Pevačica otkrila ZAŠTO prodaju kuću u Đenovićima, a evo šta će uraditi sa NOVCEM

Rijaliti -

Zadrugarka Anđela Đuričić je uplovila u vezu sa zauzetim Zvezdanom Slavnićem zbog čega dobila žestoku osudu javnosti, a prema mišljenju pevačice Vesne Vukelić Vendi, njeni roditelji žele da prodaju kuću u Đenovićima kako bi osigurali ćerkinu pobedu i tako ublažili sramotu koju im je priredila.

Vesna je iznela zanimljivu teoriju o iznenadnoj prodaji Anđeline porodične kuće.

Anđela Đuričić, Zvezdan Slavnić
foto: screenshot Pink tv, Nemanja Nikolić

Naime, pevačica je rekla da sumnja da su otac i majka Đuričićeve navodno smislili plan da sve pare koje dobiju od luksuzne nekretnine ulože u SMS glasove koji će odlučiti pobednika rijalitija, čime bi pred narodom sprali ljagu sa ćerkinog i njihovog imena.

Vesna Vukelić Vendi
foto: Printscreen/Zadruga

- Šta njih jedino može da spasi, a da zapuše drugima usta. Jedino pobeda. Videli smo da tamo piše kuća na prodaju. Mediji su preneli da su oni odlučili da beže i da baš zbog rijalitija da prodaju kuću. To je priča njihovih komšija. To govori da mi ne znamo koliko oni imaju para, ali, ako oni, po našoj logici, hoće da prodaju kuću, to znači da neće birati ni sredstva ni način da kupe pobedu. Što je i legitimno - rekla je Vendi.

Kurir.rs/Srbija danas

Bonus video:

00:53

Anđela Đuričić u izazovnom izdanju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja