TIJANA AJFON IZBACILA GRUDI, SVE SEVNULO U EMISIJI UŽIVO! Voditelj ostao bez teksta, a na starleti JEDVA JEDNA KRPICA (FOTO)
Foto: Kurir televizija

KURIR TV

TIJANA AJFON IZBACILA GRUDI, SVE SEVNULO U EMISIJI UŽIVO! Voditelj ostao bez teksta, a na starleti JEDVA JEDNA KRPICA (FOTO)

Stars -

Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, gostovala je kod voditelja Ivana Gajića u emisiji Puls Srbije u izazovnoj haljini koja je istakla njene atribute.

Ova 31-godišnjakinja je poznata po svom učešću u rijaliti programima poput "Parova" i "Maldiva", kao i po svojoj transformaciji koju je prošla. Rođena je 1992. godine u sremskom selu Popinci, a nadimak "Tijana Ajfon" joj je dao novinar koji je s njom radio intervju jer mu ime Tijana nije bilo dovoljno upečatljivo. Iako se u početku nije dobro osećala zbog toga, Tijana je kasnije shvatila da ne može ništa da izmeni.

1 / 7 Foto: Kurir televizija

Međutim, u poslednje vreme, Tijana se fokusirala na svoju karijeru kao gostujući model i influenserka. Njeno gostovanje u emisiji Puls Srbije na Kurir televiziji bilo je prilika da se publici predstavi u izazovnoj haljini koja je istakla njene obline. U jednodielnoj haljini, Tijanino bujno poprsje je bilo u prvom planu, a sve to možete videti na slikama ispod:

1 / 3 Foto: Kurir televizija

Iako je neke ljudi mogu kritikovati zbog njenog izgleda, Tijana se kako kaže ne obazire na negativne komentare i želi da živi život onako kako želi. Ona je veoma aktivna na društvenim mrežama, gde često deli svoje fotografije i reklame za svoje brendove. Bez obzira na to šta drugi misle o njoj, Tijana Maksimović je pokazala da ima jaku ličnost i da je spremna da radi na svom uspehu u karijeri.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja