BIVŠI ZADRUGAR NIKOLA ĐORĐEVIĆ BLIZAK PRIJATELJ MASOVNOG UBICE?! Zajedno se vozili pre 6 dana, HITNO SE OGLASILA Sanja Vučić!
Foto: Instagram

SKANDAL

BIVŠI ZADRUGAR NIKOLA ĐORĐEVIĆ BLIZAK PRIJATELJ MASOVNOG UBICE?! Zajedno se vozili pre 6 dana, HITNO SE OGLASILA Sanja Vučić!

Stars -

Monstruozni ubica koji je u selu Donja Dubona nadomak Mladenovca napravio krvavi pir, družio se sa bivšim učesnikom "Zadruge".

Uroš B., Mladenovac, masakr, masovno ubistvo, Dubona, Malo Orašje
foto: Nemanja Nikolić, screenshot

Mladić U. B. koji je sinoć započeo krvavi pir u Mladenovcu, sudeći prema društvenim mrežama, družio se sa bivšim učesnikom rijalitija "Zadruga" Nikolom Đorđevićem.

Nikola Đorđević
foto: Printscreen

Naime, na njegovom profilu mogu se naći fotografije, snimci sa motorima, a znamo da je bivši zadrugar Nikola Đorđević vatreni fan istih, pa se predpostavlja da su se tako upoznali.

Nekoliko storija nalazilo se i na Instagram profilu Đorđevića, čak i snimak na kome U. B. pliva u bazenu i sebe naziva "Malim Kristijanom".

Nikola Đorđević
foto: Printskrin/Instagram

U krvavom piru osam ljudi je ubijeno, dok je 13 osoba ranjeno.

Do ubistva je došlo nakon rasprave u školskom dvorištu. U.B. star 21 godinu, bio je u školskom dvorištu sa društvom, posvađao se sa njima, a onda je otišao do kuće, uzeo pušku i započeo krvavi pir.

Sanja Vučić, sanja vucic, divan
foto: Damir Dervišagić

Zbog svega ovoga, oglasila se i pevačica Sanja Vučić, bivša Nikolina devojka.

- Ne poznajem ubicu. Ne želim da me povezuju sa njim! Ne mogu da poverujem šta se dešava ovo... Sačuvaj me Bože i sakloni. Gde će mu duša?! Naježila sam se - rekla je Sanja i dodala da sa bivšim dečkom Nikolom Đorđevićem nije u kontaktu:

Nikola Đorđević
foto: Pritnscreen

- Nikola i ja nismo zajedno već tri godine. Verovatno su se on i ubica upoznali jer obojica voze i vole motore.

Kurir.rs/Republika/Informer

Bonus video:

01:59

LUK BLEK JE TREBALO DA IDE NA EVROVIZIJU 2016? Sanja Vučić otvoreno o pobedniku pesme za evroviziju: IMALA SAM DRUGE FAVORITE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track