JOŠ JEDNO MASOVNO UBISTVO ZAVILO SRBIJU U CRNO, MARIJA ŠERIFOVIĆ PODIGLA GLAS! Oglasila se i jednim pitanjem poslala JAKU PORUKU!
Foto: Printscreen, Zvezde Granda

BESNA

JOŠ JEDNO MASOVNO UBISTVO ZAVILO SRBIJU U CRNO, MARIJA ŠERIFOVIĆ PODIGLA GLAS! Oglasila se i jednim pitanjem poslala JAKU PORUKU!

Stars -

Nakon tragedije koja se desila pre dva dana u Beogradu, kada je u OŠ“Vladislav Ribnikar“, K.K. (13) usmrtio osam ljudi, sinoć je kod Mladenovca počinjeno masovno ubistvo koje je počinio U. B. (21) koje je dodatno je uzdrmalo javnost, kao i pripadnike estrade koji su se javno oglašavali na svojim društvenim mrežama.

Uroš B., Mladenovac, masakr, masovno ubistvo, Dubona, Malo Orašje
foto: screenshot

Naime, kako prenose domaći mediji masovni ubica je nakon svađe u školskom dvorištu otišao kući po oružije kojim je otvorio paljbu na ljude koji su sedeli na klupama, a zatim nastavio krvavi pir i odvezao se nekoliko kilometara dalje gde je pucao u ljude koji su nameštali ogradu, kao i u ljude na pikniku koji su sedeli oko logorske vatre.

Policija je u masovnoj akciji celu tragala za počiniocem koji je usmrtio 8, a ranio 13 osoba i koga je pronašla u Kragujevcu i uhapsila, a pevači i pevačice šokirano su delili objave na svojim društvenim mrežama.

Mnoge ličnosti sa estrade se oglašavaju na društvenim mrežama, a jedna od najpoznatijih po britkom jeziku jeste Marija Šerifović.

Marija Šerifović
foto: Printskrin/Instagram

– Jel može sad vanredno stanje?! – zabrinuto i ljuto je napisala Marija Šerifović kojoj su se pridružile i ostale kolege poput Ivane Pavković, Aleksandre Bursać, Jelena Gerbec i Sanje Maletić.

Marija Šerifović
foto: Miomir Milić

Kurir.rs/Grand

Bonus video:

00:19

Marija Šerifović otkrila da li negde nastupa za Novu godinu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track