''PLAČEM STALNO...'' Isak Šabanović progovorio o promenama u životu od kako je postao slavan: Psihički nisam mogao da PODNESEM!
Foto: Printskrin/Prva

INTIMNA ISPOVEST

''PLAČEM STALNO...'' Isak Šabanović progovorio o promenama u životu od kako je postao slavan: Psihički nisam mogao da PODNESEM!

Stars -

Veliku slavu Isak Šabanović stekao je učešćem u „Zvezdama Granda“ i vrlo brzo postao miljenik publike širom regiona.

Ipak, za mladog pevača koji je tek kročio u svet estrade dani nakon finalne noći nisu bili laki toliko da je u jednom momentu poželeo da se povuče iz javnosti.

- o je bio trenutak slabosti, ako izađeš da se svađaš sa nekim nebitnim ljudima. Svaka medalja ima dve strane. Pre mi je smetalo što odjednom ne mogu da izađem u grad, meni je to zabranjeno. Mislim ne bukvalno zabranjeno, ali kada sednem nema šanse kafu da popijem, a ja volim sam da izađem. Prvu kafu volim sam da popijem, ali tolika fama je prošla. Ne treba mi obezbeđenje- rekao je sa osmehom Isak i otkrio da su najteži trenuci konačno iza njega.

Isak Šabanović
foto: Printscreen/Hype TV

- Psihički me udarilo i hteo sam da se povučem!

Tokom desetomesečne borbe na Grandovoj sceni talentovani Šabanović dokazao je da rokenrol za njega nije samo muzički pravac već i način života.

Isak Šabanović
foto: Printscreen

- Promenio sam svoj repertoar, ne mogu da vraćam ja taj rokenrol sam kad ne ide. Imam dva benda, s jednim radim klubove, a sa drugim rokenrol. U suštini muzička scena kao muzička scena mi se sviđa, a taj novi pravac koji sada hara regionom ja to iskreno ne volim. Ali skidam kapu kad neko napravi dobru pesmu!- istakao je pevač kome već dugo polazi za rukom da uspešno sakriva svoju emotivnu stranu te je prvi put priznao koliko često pusti suzu.

- Plačem ja brate nešto stalno. Može film da me rasplače, pesma, dirljiva poruka. Rak sam u horoskopu- sa osmehom je objasnio roker.

Kurir.rs/Grand

Bonus video:

48:43

Isak Šabanović: Muzika ima ograničenja!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track