BILE SU NAJBOLJE PRIJATELJICE, A NIJE JOJ DOŠLA NA SAHRANU! Evo zašto se Maja Nikolić NIJE POJAVILA na kremaciji Lane Toković!
Foto: Printscreen

otkrila razloge

BILE SU NAJBOLJE PRIJATELJICE, A NIJE JOJ DOŠLA NA SAHRANU! Evo zašto se Maja Nikolić NIJE POJAVILA na kremaciji Lane Toković!

Stars -

Maja Nikolić teško je podnela smrt svoje prijateljice i koleginice Lane Toković. Međutim, nije se pojavila na njenoj sahrani na Novom groblju što je odmah izazvalo podrugljive komentare.

Maja Nikolić ispričala je da joj je jako žao što nije ispratila svoju blisku prijateljicu Lanu Toković koja je iznenada prminula u 56. godini, na večni počinak, jer je bila u svom rodnom gradu.

Lana Toković
foto: Printscreen

- Nisam mogla da stignem na kremaciju. Ja sam se javila Laninoj porodici i svima kome je trebalo. Bila sam u Nišu kod familije i nisam mogla nikako da dođem, jer sam imala neodložnih obaveza. Nas dve smo bile jako bliske, teško mi je sve ovo. Sigurno ću doći kada budu polagali urnu u Aleji zaslužnih građana na Novom Groblju, a to će pretpostavljam biti za 40 dana - rekla je Maja.

Inače pevačica se od Lane Toković oprostila preko svog Instagram naloga rečima:

Lana Toković
foto: Ana Paunković, Kurir

- Svirale smo zajedno, pevale i radile zajedno i volela si me i brinula o meni kao o sestri! Hvala ti što si bila deo mog detinjstva i deo mog muzičkog života. Ne mogu da verujem, ne mogu da dođem sebi i u šoku sam da mi se bar nisi javila Lana moja draga, bar da smo se pozdravile. Bože pomozi Laninoj porodici da izdržimo ovu bol.

Kurir.rs/Informer

Bonus video:

01:46

ON SE RAĐA U LUCIFEROVOJ POSTELJICI! Maja Nikolić oštro o nastupu Luk Bleka: To je čist satanizam! JEDAN DETALJ JE SIMBOL ĐAVOLA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track