OVO SU DECA GOCE LAZAREVIĆ I ZAHARA! Sin je reditelj i snimio je spot za majku, a evo čime se bavi ćerka!
Foto: Kurir Televizija, Zorana Jevtić

isplivala fotografija

OVO SU DECA GOCE LAZAREVIĆ I ZAHARA! Sin je reditelj i snimio je spot za majku, a evo čime se bavi ćerka!

Stars -

Gordana Goca Lazarević i kompozitor Milutin Popović Zahar bili su u braku deceniju i po, a razvod se dogodio pre više od 30 godina. U braku su dobili dvoje dece, sina Miloša i ćerku Mariju, koji ne vole da se eksponiraju u javnosti. Marija je profesor u Dizajnerskoj školi, dok je Miloš reditelj, koji je radio spotove za mnoge izvođače, a jedan je i za svoju majku.

Milutin Popović Zahar, Goca Lazarević
foto: Zorana Jevtić, Ana Paunković

Iako ne vole da se eskponiraju u javnosti, Goca je objavila sliku sa njima i rođendanskom tortom, pa su njeni pratioci na društvenoj mreži Instagram dobili priliku da vide kako oni izgledaju.

Goca Lazarević
foto: Printskrin/Instagram

Svojevremeno je Goca pričala kako jedino za Božić oseti savršeni i potpuni mir, jer se tada porodica okupi za stolom.

- Božić je jedini period godine kada sam u stanju da osetim potpuni, savršeni mir. Ljudi ne znaju da ja do novogodišnje večeri već 20 puta dočekam tu „ponoć“ svečano obučena, našminkana i veselja u studijima raznih televizija. U noći dočeka radim i posle te ludnice potpuno sam ispražnjena. Iako ljudima prenosim radost, lično ne volim taj period godine. Zato mi je Božić najlepša terapija. Na Badnje veče po tradiciji idem u Zemun u crkvu sa starim prijateljicama. Tamo palimo svoje badnjake, uživamo u atmosferi, a na Božić okupim porodicu za stolom. Okupim svoje piliće da mi pijuču - ispričala je svojevremeno Goca.

Kurir.rs/Republika/Blic

Bonus video:

01:22

GOCA LAZAREVIĆ ZAPEVALA NA MALOJ MATURI I BACILA KLINCE U TRANS! Unuka ostala u šoku kada je osetila popularnost pevačice

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track