"ANĐELI CURI KRV IZ NOSA I USTA" Otkriveni stravični detalji diskfalifikacije i neviđene drame! Zadrugari ispričali sve detalje
Foto: Printscreen YT

ispričali

"ANĐELI CURI KRV IZ NOSA I USTA" Otkriveni stravični detalji diskfalifikacije i neviđene drame! Zadrugari ispričali sve detalje

Stars -

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić su diskvalifikovani nakon što je Anđela nasrnula na Maju Marinković te je odmah reagovala produkcija.

Zvezdan je uleteo u Zadrugu sa šipkom, potom pobegao, te je on istog jutra diskvalifikovan.

Međutim, mnogi se pitaju zašto Maja Marinković nije diskvalifikovana budući da je ona takođe nasrnula na Anđelu, doduše nakon što je Anđela nju prva udarila i čupala.

Maja Marinković
foto: Printscreen YT

Sad, nekoliko dana nakon diskvalifikacije, zadrugari su u pušioni prepričavali jezive događaje, te dodali da očekuju ulazak Željka Mitrovića nakon nasilnih scena kojima su prisustvovali.

- Mislim da će da dođe Veliki šef večeras. Ljudi, ovo nije bilo ni pre njegovog ulaska, a kamoli kada je čovek bio pre dve nedelje, lepo obrazložio sve - rekla je Ana Spasojević, šokirana onim što je videla te zore:

- Branio čovek krvnički ovo sve i ljude ovde - nastavio je Nenad Lazić.

- Stao je na našu stranu i branio nas i preuzeo čovek sve na sebe, da se ovako nešto desi posle toga. Ovakva tuča i ovakvo s**nje se nije desilo ni pre nego što je on ušao. Znaš ti kako je izgledalo, Anđela, ovako curi joj krv iz nosa, iz usta - pričala je Ana.

- Ja mislim da se dobar deo nije ni snimao - rekao je Nenad.

kurir.rs/alo

Bonus video:

00:53

Anđela Đuričić u izazovnom izdanju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track