STARA LJUBAV ZABORAVA NEMA! Pomirili se Sandra Afrika i Volkov: Pevačica Vladimiru oprostila sve PREVARE, a ovaj SKANDAL još pamti
Foto: Privatna Arhiva

STARA LJUBAV ZABORAVA NEMA! Pomirili se Sandra Afrika i Volkov: Pevačica Vladimiru oprostila sve PREVARE, a ovaj SKANDAL još pamti

Stars -

Pevačica Sandra Prodanović, poznatija pod nadimkom Sandra Afrika dugo je samovala, a onda joj je poruku brže-bolje poslao bivši dečko i njena velika ljubav fudbaler Vladimir Volkov koji ju je prevario dva puta i kojem je sada, po svemu sudeći, oprostila.

Sandra i Vladimir imali su burnu vezu, ali je njihov raskid bio još burniji i to kada su procurile Afrikine fotografije nastale tokom intimnog odnosa s njim, a za koje se šuška da ih je upravo Volkov pustio u etar.

Nakon tog skandala usledio je novi kada je Sandra saznala da ju je Volkov prevario s njenom koleginicom Marijom Anom Smiljanić, ali i sa bivšom članicom grupe "Hurricane" Ivanom Bum Nikolić. Za to je, kako je sama izjavila, saznala iz medija, i uprkos činjenici da je s njim planirala i brak i porodicu, definitivno su se rastali pre nekoliko godina.

Sandra Afrika, Vladimir Volkov
foto: Printscreen/Instagram

Nedavno su, kako prenose mediji, od izvora bliskog paru, odlučili da svojoj ljubavi daju još jednu, poslednju šansu, jer veruju da su jedno drugom suđeni.

- Nakon raskida s Volkovim, Sandra se potpuno povukla. Bila je u teškoj depresiji iz stana je izlazila samo kad je morala na nastupe ili televizijska gostovanja. Muvali su je mnogi, ali ona nije želela ni da pokuša s nekim drugim jer je čvrsto verovala da će joj se on, kad se istutnji s drugim ženama, vratiti - ispričao je izvor.

Vladimir Volkov, Sandra Afrika
foto: Dragana Udovičić

Kako je dodao dobro obavešten izvor, do pomirenja je došlo jedne noći kada je Volkov bio u provodu s drugarima, konzumirao je alkohol i pesme koje je te večeri slušao podsetile su ga na bivšu devojku koja ga je najviše volela i sve mu praštala:

- Poslao joj je poruku i dogovorili su se da se vide, a sve ostalo je istorija. Ona kao da je samo to čekala, a on je shvatio da je samo s njom bio srećan - ispričao je izvor. Dogovorili su se, kako smo saznali, da ovoga puta o svojoj intimi ne govore javno, da je čuvaju od znatiželjnih pogleda i komentara, te da u miru žive svoju ljubav za koju veruju da je jača od svih izazova. Vladimir je više u Sandrinom stanu nego u svom, žive na Novom Beogradu, neretko je prati i na nastupe, ali i izlaze u noćne provode i posećuju prestizne restorane.

kurir.rs/alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track