Najnovije vesti

OVU ZVEZDU GRANDA JE SAŠA POPOVIĆ IZBACIO SAMO ZBOG JEDNE GREŠKE! U međuvremenu imao saobraćajnu nezgodu a EVO gde je pevač sada
Foto: PrintScreen

gde je i šta radi

OVU ZVEZDU GRANDA JE SAŠA POPOVIĆ IZBACIO SAMO ZBOG JEDNE GREŠKE! U međuvremenu imao saobraćajnu nezgodu a EVO gde je pevač sada

Stars

Renato Henc se proslavio u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", 2007. godine, a iako nije odneo pobedu, samo učešće je bilo dovoljno da postane poznat.

Renato svoj privatan život drži daleko od očiju javnosti ali muzikom se bavi i dalje.

Renato Henc
foto: Kurir televizija

Izgledom se, kao što se može videti, nije mnogo promenio, osim što je sada 16 godina stariji od trenutka kada ga je publika upoznala.

Ono što je poznato jeste da ima suprugu i ćerku, Helenu i Dariju, koje su mu uvek velika podrška.

Renato je, kao i svi finalisti sezone u kojoj se on takmičio, potpisao ugovor sa "Grand produkcijom" i krenuo da nastupa. Međutim, on je zakazao jedan nastup bez znanja vodećih lica poznate kuće - Saše Popovića i Žike Jakšića, čime je prekršio klauzulu u ugovoru.

Renato Henc
foto: Marina Lopičić

Renato se pravdao da je to bio jedini način da prehrani četvoročlanu porodicu, ali je ipak izbačen iz "Granda".

Desetak dana nakon što je izdao album "Ljubavne krađe", Renato je doživeo ozbiljnu saobraćajnu nezgodu, iz koje je, srećom, izašao nepovređen.

Od tada je počeo da komponuje svoje numere, objavio je nekoliko singlova, napravio svoj muzički studio, a onda se posvetio isključivo klasičnom repertoaru, koji je bio iznenađenje za sve.

Kurir.rs/ Pink.rs

Bonus video:

06:01

Prva izjava Nataše Šavije nakon saslušanja u Osnovnom javnom tužilaštvu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
 
track