NE BIH VOLEO DA ĆERKA BUDE PEVAČICA: Emir Habibović o porodici, otkrio da li Tamara nastavlja sa muzičkom karijerom nakon porođaja
Foto: Instagram

otvorio karte

NE BIH VOLEO DA ĆERKA BUDE PEVAČICA: Emir Habibović o porodici, otkrio da li Tamara nastavlja sa muzičkom karijerom nakon porođaja

Stars -

Zvezda Granda Tamara Selimović i pevač Emir Habibović su postali roditelji pre godinu i po dana, a danas proslavljaju ćerkici rođendan u jednom prestoničkom restoranu u Beogradu.

Emir Habibović, Tamara Selimović
foto: Privatna arhiva, Kurir TV

Tamara je ponovo u drugom stanju, a oni su progovorili o drugoj ćerki koju očekuju, a Emir je naglasio da je želeo da bude muško.

- Ja sam bio više za muško, desilo se kako se desilo. Planirali smo trudnoću i drugo dete, brzo smo saznali da je Tamara u drugom stanju, razlika je godinu i po. Ja sam hteo da bude muško, da naglasim samo - rekao je Emir, a Tamara je otkrila kako podnosi drugu trudnoću.

Tamara Selimović
foto: ATA Images

- Bilo mi je na početku teško, trudnoća je super, Elmir je strožiji kao roditelj. Odlučićemo zajedno da li ću nastavim karijeru, moja je želja da je nastavim - rekla je ona, a na pitanje da li će nastaviti, Elmir je odgovorio:

Emir Habibović
foto: Kurir televizija

- Ona preozbiljno peva, bila bi žalost da prestane da peva, ona treba da bude na sceni. Moraće večeras da se lati mikrofona. Naslednica najviše voli da sluša dečije pesme, muzikalna je, ponavlja za nama, vrišti. Ne znamo još, znaćemo kada bude napunila 2-3 godine. Ne bih voleo da ćerka bude pevačica - rekao je on.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

01:27:48

SCENIRANJE 14.05.2023. JASAR AHMEDOVSKI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track