SARU JO ŽESTOKO IZNERVIRAO DEČKO, PA GA IGNORISALA PRED SVIMA! Haos na koncertu Tee Tairović: PAPARACO
Foto: Kurir, Nemanja Nikolić, Tamara Trajković

NEVOLJE U RAJU

SARU JO ŽESTOKO IZNERVIRAO DEČKO, PA GA IGNORISALA PRED SVIMA! Haos na koncertu Tee Tairović: PAPARACO

Stars -

Sara Jovanović, poznatija kao Sara Jo, i njen dečko Žiga Sotlar uživali su na koncertu Tee Tairović prethodnog vikenda na Tašmajdanu.

Njih dvoje su u VIP deo, koji se nalazio ispred same bine, došli pola sata pre početka koncerta, i to u društvu Sarine drugarice, blogerke Dunje Jovanić. Odmah su naručili žestinu, a da je pevačica uživala u Teinom performansu, videlo se i po tome što je sve njene pesme znala napamet.

Sara Jovanović, Sara Jo, Žiga Sotlar
foto: Kurir

Ipak, kao što se može videti na fotografijama koje je zabeležio naš paparaco na licu mesta, u jednom trenutku slovenački plesač i koreograf je iz nekog razloga iznervirao Saru, zbog čega se ona naljutila na njega, pa s njim nije razgovarala do kraja koncerta, iako su u početku bili vrlo prisni. Sara je tako sve vreme gledala u pravcu bine i u telefon, a ovo njeno ignorisanje zasmetalo je Žigi, koji je delovao poprilično neraspoloženo zbog toga.

1 / 5 Foto: Kurir

Ne znamo šta je bio razlog nesuglasica, ali je jasno da se par u međuvremenu pomirio, pa su tako samo dan nakon koncerta na mrežama objavili i zajedničku fotografiju iz provoda.

Naslovna stars
foto: Kurir

Kurir.rs

Bonus video:

01:17

Sara Jo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja