RADA ODUVALA ESTRADU! Manojlovićeva NAJTRAŽENIJA pevačica ovog leta: Za 43 nastupa uzeće čak 300.000 €!
Foto: Nemanja Nikolić, Shutterstock, Ilustracija

ne diže glavu od posla

RADA ODUVALA ESTRADU! Manojlovićeva NAJTRAŽENIJA pevačica ovog leta: Za 43 nastupa uzeće čak 300.000 €!

Stars -

Rada Manojlović ovoga leta biće jedna od najtraženijih pevačica sa estrade, što potvrđuje spisak njenih zakazanih nastupa.

Četerežanka će za samo malo više od dva meseca inkasirati 300.000 evra. Naime, krajem juna, kao i tokom jula i avgusta, ona već ima zakazana 43 nastupa u klubovima i na privatnim veseljima koji se nalaze na različitim lokacijama u zemlji, regionu, na primorju i inostranstvu.

Rada Manojlović
foto: Kurir TV

Prema našim saznanjima, Rada po nastupu u proseku uzme po 7.000 evra, bez bakšiša, a kako već duže vreme nije izbacila nove pesme, očigledno je da njenoj publici to ne smeta. Poznato je da ona napuni svaki klub u kojem se pojavi i da je na njenim nastupima dobar provod zagarantovan, zbog toga i ne čudi što već ima toliko zakazanih tezgi tokom leta.

Podsetimo, Rada je nedavno bila u centru pažnje medija, jer je pevala na jednoj svadbi u Beogradu, gde je većina gostiju bila iz Slovenije. Napravila je sjajnu atmosferu, za šta je i odlično nagrađena. Svatovi su tada bili veoma veseli, plesali su non-stop oko Rade, a uz pesme su lomili čaše. Gosti su ovog puta bili široke ruke, pa je celi podijum oko Manojlovićeve bio posut bakšišom. Bacili su na Radu preko 200.000 dinara, sve u novčanicama od 1.000 dinara. U jednom trenutku spremačice su zbog stakla od razbijenih čaša došle i počistile, a onda su veseli gosti uzeli đubrovnik i Radin bakšiš skupljali metlom, pa ga ponovo bacali na pevačicu.

novogodišnji nastup, Rada Manojlović
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Rada je bez problema nogom gurala novčanice na đubrovnik, pa posle i mahala parama po sali dok je pevala okupljenima, a sve ovo završilo je na društvenim mrežama.

Kurir.rs

Bonus video:

03:58

RADA MANOJLOVIĆ: OTKRILA DA SU JOJ BACALI VRADŽBINE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track