"HAJDE U GROB, VREME JE DA UMREŠ, BABETINO I NAKAZO" Verica Rakočević dobija JEZIVE glasovne pretnje, pozvala INSPEKTORE
Foto: Stefan Stojanović MONDO

napad

"HAJDE U GROB, VREME JE DA UMREŠ, BABETINO I NAKAZO" Verica Rakočević dobija JEZIVE glasovne pretnje, pozvala INSPEKTORE

Stars -

Moda kreatorka Verica Rakoćević žrtva je sajber nasilja, zbog kog je morala da se obrati policiji. Pratioce na društvenim mrežama izvestila je da joj stižu uznemirujuće, preteće glasovne poruke.

- Živimo u strašnim vremenima. Zlo je zavladalo ovim našim nesretnim prostorom. Deca ubijaju decu, supružnici jedni druge, mržnja je na putu da nas uništi. Jedno mlado stvorenje, mladić, gej (nemam ništa protiv ove populacije, naprotiv, mnogi su mi divni prijatelji) meni od 75 godina šalje niz glasovnih poruka, užasavajućih - otkrila je Verica.

Verica Rakočević, Veljko Kuzmančević
foto: ATA Images

Prvo počinje: "Stara babetino, nakaza si i odvratna. Hajde marš u grob vreme je da umreš." Sada se ja tužno pitam, koliko ima ispuštene i promašene mladeži? Naravno, prijavila sam inspektorima slučaj, ali ko će vratiti ove izgubljene duše? Ovo je profil tog nesrećnog momka - istakla je Verica.

kurir.rs/Pink.rs

Bonus video:

03:40

Verica Rakočević intervju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track