NISAM LJUBOMORNA, ALI NI RAVNODUŠNA! Mia Borisavljević progovorila o mužu: Ne ume da iznenadi, a JEDNU STVAR se plaši da uradi!
Foto: Printscreen/Instagram

stars

NISAM LJUBOMORNA, ALI NI RAVNODUŠNA! Mia Borisavljević progovorila o mužu: Ne ume da iznenadi, a JEDNU STVAR se plaši da uradi!

Stars -

Popularana pop-folk pevačica Mia Borisavljević i njen suprug pevač Bojan Grujić važe za jedan od skaldnijih parova na estradnoj sceni pa je ovom prilikom progovorila za Kurir televiziju u emisji Puls Srbije kod Ivna Gajića o sveme što jedan brak nosi:

Dotakla se i ljubomore koja sve više narušava bračne odnose:

- Ja ne volim da živim u negativnoj energiji i ne bih volela da me ništa koči ili bilo kakav nezdrav odnos da me sputava ka životnim ciljevima. Ljubomora je jedan rušilačka enrgija koja nije nikom ništa dobro donela.

03:08

NISAM LJUBOMORNA, ALI NI RAVNODUŠNA! Mia Borisavljević progovorila o mužu: Ne ume da iznenadi, a jednu stvar se plaši da uradi!

Otkrila je kako provodi svoje slobodno vreme sa emotivnim partnerom:

- Ja se uvek trudim da nas dvoje što više vremena provodimo zajedno. Da otputujemo van Beograda na neko lepše mesto. Bojan je više tip koji voli uvek da me pita i konsultuje se, dok ja više na svoje ruku volim da iznenadim.

Neizbežno pitanje za svaku majku je i čin roditeljstva koji za pevačicu ima posebnu težinu:

- Ja sam strožiji roditelj jer je on ipak muškarac i ima strah da vikne, ipak je majka, majka i to ne može da se poredi. Koliko god da je žena nervozna i kada podvikne to je blaže nego kada to uradi muškarac.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja