URNEBESNO BUĐENJE KOJE ĆE DUGO PAMTITI! Tina Ivanović razotkrila Zvezdana, evo na koji način joj je prekinuo san!
Foto: Damir Dervišagić

inovativan

URNEBESNO BUĐENJE KOJE ĆE DUGO PAMTITI! Tina Ivanović razotkrila Zvezdana, evo na koji način joj je prekinuo san!

Stars -

Tina Ivanović otkrila je na društveni mrežama deo svoje porodične intime. Pevačica je naime na svom storiu podelila snimak u kojem je njen izabranik Zvezdan Anđić budi onako kako bi sva žena poželela da dočeka jutro.

Tina Ivanović
foto: Kurir televizija

Evo dragi moji, sad sam ustao. Skuvao sam kaficu, govori Zvezdan na snimku a kadar prikazuje na minijaturnom poslužavniku elegantno servirane kafe za njih dvoje zajedno sa čašom vode.

Nakon ovog romantičnog dela usledio je nastavak videa koji korak po korak postaje urnebesan.

- Idem da vam pokažem kako ja budim moju ženu. Ovo niste videli u životu još, rekao je iskreno Zvezdan, a potom detaljno opisao gde se nalazi njen krevet i sa dugačkim štapom lupkao u plafon sa sprata ispod ne bi li probudiro Tinu.

Snimak je dobio niz lajkova a nižu se komentari od „najluđe buđenje do sada“ do onih tipa „kume, ne streiraj mi kumu“ naravno potpisani uz emotikone smeha ili ljubavi.

Rijaliti, Farma, Tina Ivanović, Zvezdan Anđić
foto: Damir Dervišagić

Tina je dugo godina u skladnom braku sa suprugom Zvezdanom koji je i ovim gestom pokazao koliko je velika ljubav između njih dvoje.

Imam tu privilegiju da imam pravog zaštitinika pored sebe da budem prava dama i mnogo mi je olakšao život, rekla je jednom prilikom Tina opisujući odnos koji imaš sa suprugom.

Kurir.rs/Grand

Bonus video:

01:31:03

SCENIRANJE 27.11.2022. TINA IVANOVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track