TARA SIMOV POKAZALA SOBU U NIŠU ZA BEBU: Bivša zadrugarka spremila sve za naslednika Nikolaja, jedan detalj je sve oduševio
Foto: Pritnscreen/Instagram

TARA SIMOV POKAZALA SOBU U NIŠU ZA BEBU: Bivša zadrugarka spremila sve za naslednika Nikolaja, jedan detalj je sve oduševio

Stars -

Bivša zadrugarka Tara Simov i njen izabranik Danilo dobili su sina, kojem su dali ime Nikolaj.

Simova se porodila carskim rezom, a njen partner otkrio je da je sve prošlo u najboljem redu. Nakon porođaja, Simova se oglasila na Instagramu gde je podelila fotografiju naslednika i kratko napisala "Sine naš najlepši".

Ona je potom sa svojim pratiocima podelila i kutak koji je opremila za sina. Simova je odabrala sve u plavoj boji, a prizorom je raznežila sve.

Tara Simov
foto: Pritnscreen/Instagram

Inače, njen partner otkrio da će on i Tara sa sinom živeti u Nišu, kako bi im njegovi roditelji pomagali oko deteta.

- Tarina inicijativa je bila da se zove Nikolaj, ipak je ona majka. Mi smo iz Crne Gore i imali smo spisak imena, neka su bila malo kritična za 21. vek. Ja sam hteo da se zove Nikša ili Filip, ali ona je rekla da je to kliše. Sve je prošlo u najboljem redu, čak i bolje nego očekivano. I ona i beba su super. Imala je niz problema, ali sve je podnela stoički. Puštaju je za dva dana. - Nismo se venčali formalno, živimo u Nišu, dolazimo ovde, idemo i za Skoplje. Sada ćemo biti u Nišu, tamo imamo podršku, asistenciju, moji roditelji su doktori... Mnogo će nam značiti. Baka je naručito srećna - rekao je Danijel.

Tara Simov
foto: Pritnscreen/Instagram

Inače, ime Nikolaj je grčkog porekla izvedeno od "nike" = "pobeda" i "laos" = narod. Značenje imena - nаrod pobeđuje.

kurir.rs/blic

Bonus video:

00:04

Trudna Tara Simov plače na sav glas

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track