ŽENA JE PREVARANT: Ivan Marinković urnisao Anu Ćurčić, pa otkrio njen pakleni plan koji je narod UNIŠTIO!
Foto: Zorana Jevtić, Petar Aleksić

UBEĐEN U SVOJE TVRDNJE

ŽENA JE PREVARANT: Ivan Marinković urnisao Anu Ćurčić, pa otkrio njen pakleni plan koji je narod UNIŠTIO!

Stars -

Ivan Marinković bio je gost emisije "Narod pita", kada je po ko zna koji put prokomentarisao ljubavni život Ane Ćurčić koja se nedavno pomirila sa Acom Bulićem.

Gledateljka je zajedno sa njim analizirala njeno ponašanje, te je Marinković otkrio da je Anin najveći poraz to što nije pobedila u šestoj sezoni, ali i objasnio zašto.

Ivan Marinković
foto: Printscreen

- Žana iz Leskovca je kraj telefona. Da naučiš ovog sina da bude sportista, pošto si ti bio, pa onda...Celu noć se polemiše o Ani, kao da nisu gledali televiziju. Koliko sam ja slušala i gledala, nju je majka sa 16 godina pustila da živi kod Ace, a kod Sanje je Aca priznao da je ona u 17 godina rodila. Ona je živela kod Ace, zašto nije ostala?! Znam kad je Zvezdan pričao da je ona bila drugarica njegove žene i on je pričao ženi: "Nemoj da se družiš s njom", ona je u stvari preotela Zvezdana od žene. Kažu da Aca nije imao ženu, nisu venčani - rekla je gledateljka.

- Pošto ste rekli da ne znamo da li je Aci to bila žena, nisu bili venčani, ali ako smo tu 13-godišnju vezu tumačili kao brak i njih kao supružnike, onda bi trebalo sve da gledamo na isti način i kažemo da je Aca imao ženu sedam godina - rekao je Darko.

Ana Ćurčić
foto: Ata Images

- Ali Darko pre toga, ona je bila kod njega i rodila dete. Prvenstveno je Ana bila kod Ace, rodila dete i onda se razdvojila. Udala se i imala dva deteta i onda je bila sa Zvezdanom...Ona za to vreme, ona je išla na ručkove sa Acom. I sad ona rasturila ovaj brak, kako je Anđela njoj rasturila brak, a ona je sad to uradila - rekla je gledateljka.

- Znam ja šta hoćete da kažete, ali je poenta da je prevarant. Žena je prevarant, imala je jednu priču da uđe u "Zadrugu", prevari narod i osvoji prvo mesto, to je njen najveći gubitak - rekao je Ivan.

Kurir.rs

Bonus video:

11:22

Ana Ćurčić šokirana saznanjem o kumi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja