MALOLETNA RODILA DETE, MARKU SLALA PORUKE, LJUBILA ZOLU! Anita pretrpela NASILJE, volela muškarce, pa se zaljubila u ŽENU
Foto: Petar Aleksić, Instagram

buran ljubavni život

MALOLETNA RODILA DETE, MARKU SLALA PORUKE, LJUBILA ZOLU! Anita pretrpela NASILJE, volela muškarce, pa se zaljubila u ŽENU

Stars -

Šminkerka iz Kruševca Anita Stanojlović postala je gospođa Tomić nakon venčanja sa Jovanom Tomić Matorom.

Njih dve izgovorile su sudbonosno "da" na ceremoniji u Crnoj Gori. Svadbi su prisustvovali Anitina tetka i prijatelji koje su upoznale u rijalitiju "Zadruga": Sandra Rešić, Stefan Karić, Mikica Bojanić, Ermina Pašović, bil aje tu i Tijana Ajfon, a kumovali su Matorina drugarica Tamara Marić i voditelj Marko Đedović.

Anita Stanojlović
foto: Printskrin/Instagram

Sada kada je javnost usmerena na zadrugarke o čijem se gej braku priča, baš kao i legalnosti zajednice u Srbiji, trebalo bi napomenuti i da je Anita već bila u vanbračnoj zajednici u kojoj je dobila dete i to kao maloletna.

- Imam dete od dve godine, a s tim muškarcem sam završila pre nego što sam saznala da sam trudna... Jer bilo je nasilja, počeo je psihički i fizički da me maltretira. Završila sam to, mada i sada imam problema, pretnje i svašta nešto - rekla je Anita prošle godine i otkrila da joj je bivši zapretio čim je čuo da ulazi u "Zadrugu".

Anita Stanojlović
foto: Printskrin/Instagram

- Znam da on ne može ništa osim da preti, tako da - ne plašim se. Rekao mi je: "Budeš li u "Zadruzi" uradila nešto pogrešno, uzimam ti dete". A dok budem bila u "Zadruzi" dete će čuvati moja i njegova majka.

Marko Marković
foto: Printscreen YouTube

Za sebe je tada rekla i da je velika svađalica, a kada su u pitanju muškarci iz Bele kuće, imala je svoje favorite.

- Dejan mi je privukao pažnju po izgledu, a mislim da je Filip Car skroz okej, da sa njim mogu da pravim svašta, ali po izgledu, ne. Karić mi je lep, ali je malo niži. Ja volim visoke, crne.

Lazar Čolić Zola, Anita Stanojlović
foto: Printscreen/Zadruga

Na početku poslednje sezone u kojoj je upoznala Matoru, Anita je radila sve d osvoji Marka Markovića. Njemu je i pre rijalitija slala poruke. Kada sa njim nije opstala, prebacila se na Zolu, ali j ei ta veza pukla. Tek onda je osetila naklonost ka ženama, zaljubila se u Matoru, koja najpre nije htela ništa ozbiljno, ali po završetku rijalitija shvatile su da su jedna za drugu pravi izbor pa je došlo i do venčanja.

Kurir/ Mondo

Bonus video:

04:40

Jovana Tomić Matora

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track